2,4 w budzie C5 i nawet jakoś się odpychatomekk666 pisze:No to super, że jesteś zadowlony Ta kolejna vka to 2,4 czy 2,8
Co do opon to dobry wybór. Ta marka nieźle się sprawdza
Póki co nie narzekam; chociaż czasami brakuje trochę niutków żeby coś na szybko wyprzedzićPozor pisze:A6 jak najbardziej na silnik też idealny , 6 biegów w quattro przy tym samochodzie to już chyba szczyt wygody
Dzięki; mi też się bardziej teraz widzi niż na tych lipnych pietnastkachmateuszz117 pisze:No ładnie jej na tych letnich kółkach
Właśnie alkoholu nie było prawie wcale; same prezenciki i kwiaty :mrgreen: Na bramie jak zabrakło nam alkoholu i nie było też cukierków to objechałem typów do okoła. Miny ludzi bencenne :lol:Norbas pisze:No niezła "limuzyna" na ślub Kufer pewnie cały w alkoholu był zapakowany co
Robiłem za drajwera Wesele dobrego kolegi; który od niedawna też ma srebrnego avanta ; tylko inny modelNorbas pisze:Twoje wesele czy za drajwera robiłeś ?
Potwierdzam, sam niedawno jechałem prawie 350km żeby móc jeździć na weselu u znajomego z forum. Także są jeszcze ludzie, którzy mimo wyboru samochodów pokroju A6C6 wybierają stare poczciwe samochody, których coraz mniej jest na ulicachNorbas pisze:fajnie, że ktoś chciał jechać troszkę starszym autem
Byłem świadkiem na weselu i już dokładnie nie pamiętam jak to wyszło, ale ja miałem skołować auto.Norbas pisze:No to miałeś role jak w Transporterze fajnie, że ktoś chciał jechać troszkę starszym autem
Chajtnałeś się :?: :mrgreen:Norbas pisze:Ja ostatnio swoją b5 jechałem i też byłem zadowolony
Nie ma co się dziwić; masz bardzo zadbane auto i jeszcze biały sedan; na wesele idealne :mrgreen:hexman pisze:Potwierdzam, sam niedawno jechałem prawie 350km żeby móc jeździć na weselu u znajomego z forum. Także są jeszcze ludzie, którzy mimo wyboru samochodów pokroju A6C6 wybierają stare poczciwe samochody, których coraz mniej jest na ulicach
Hehe wyobrażam sobie bo ja jechałem prawie 15km z prędkością do 40km/htomekk666 pisze:Bardzo miło wspominam moment w , którym turlałem się od kwiaciarni do garażu (może ze 2 kilometry) max 30 km/h. Ludzie się oglądali; nie włazili bez potrzeby na przejścia; nawet kierowcy jadący za mną nie trąbili
tomekk666 pisze:Chajtnałeś się