Audi 80 B4 /spasowane /cappuccino
Audi 80 B4 /spasowane /cappuccino
Witam wszystkich. Chciałbym wam pokazać samochód moich marzeń
Audi 80 B4 94' Sedan
Silnik 2.0 ABK + gaz sekwencja STAG 200
Wyposażenie to klima, el. szyby przód, dwie poduchy, centralny zamek, parapety
Auto generalnie seria, powoli skutecznie się robi. Zaczęło się od kitu -60 mts. Okazjonalnie kupiłem gwint KW i skręciłem
Następnie wpadły felgi rh zw1 17'' et 53 8.5j 5x112, plus adaptery, które robił mi znajomy tokarz ze stali o grubości 36mm każdy. Przednie lampy, zespoły, tylne oklejone folią, w środku póki co tylko alu ramki na zegarach. Na tym się nie zakończy przygoda, bo plany są, ale gorzej z czasem i pieniędzmi ale to sie da pogodzić Cdn
Audi 80 B4 94' Sedan
Silnik 2.0 ABK + gaz sekwencja STAG 200
Wyposażenie to klima, el. szyby przód, dwie poduchy, centralny zamek, parapety
Auto generalnie seria, powoli skutecznie się robi. Zaczęło się od kitu -60 mts. Okazjonalnie kupiłem gwint KW i skręciłem
Następnie wpadły felgi rh zw1 17'' et 53 8.5j 5x112, plus adaptery, które robił mi znajomy tokarz ze stali o grubości 36mm każdy. Przednie lampy, zespoły, tylne oklejone folią, w środku póki co tylko alu ramki na zegarach. Na tym się nie zakończy przygoda, bo plany są, ale gorzej z czasem i pieniędzmi ale to sie da pogodzić Cdn
Ostatnio zmieniony 15 cze 2015, 18:40 przez DlugiFKLD, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajnie, że się wam podoba Lusterka będą w kolorze, ale w innym, bo w następnym sezonie audi wyjedzie wylakierowane po raz drugi i będzie bardziej brązowe Zderzak przedni również będzie zmieniony na competition, a tylny przerobiony z cabrio Plany są, w zime skompletuje wszystko i na wiosnę będzie sie działo Jeszcze zastanawiam się nad felgami.. Bo niby są fajne, ale kolor rotoru nie pasuje do koloru na samochodzie. Zobaczymy, albo wpadną nowe felgi albo nowy kolor na rotorach