[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
To prawda, tylko gorzej z awaryjnością chociaż przy dużych mocach to na jedno wychodzi, vp powoli klęka, a znów w PD są te nieszczęsne pompowtryski :-|wujo1 pisze:1) Jest bardziej pancerny na przyrost dużej mocyWertyn pisze: Tylko czemu wymiana silnika? :shock:
2) lepiej sobie da taki PD-ek rade z quattro
3) Podoba mi się kultura pracy silnika niż VP
kolejne pierdoły :]
Osłonki zawiasów przedniej maski 2 komplety
Repliki łap pod skrzynie 6G z S2 , skrzynia 6G DQT , wał 6G, wybierak wszystko z A4 B5 2.5 TDI i zregenerowana gałeczka
Kontrolka niedomkniętych drzwi z Audi 200
Przyciski blokady tylnych drzwi z Audi A8 D2 , różni się tym że jest podświetlany
Lusterko wewnętrzne z Audi A4 B5 FL , nie ma nic w sobie szczególnego ale jest po prostu masywniejsze od 80
Środkowy pas zwijany tylnej kanapy , rarytas do sedana występowało to tylko na rynek włoski i US z tego co wiem . Dzięki Szarak
Przekaźnik do el szyb z V8 , ma modół komfortu i domykanie szyb nawer z pilota na IRD , mam nadzieje że zacznie cykać pod instalacją 80
Manetka Intensive czy jakoś tak , z V8 . Będą chodziło pod tym spryski lamp
I przymiarka BBS kumpla
Pytanka mając sprzęgło z AWX ze skrzyni 5 , zepnę to z 6 która kupiłem ? Czy przełożyć cały zestaw z 1Z ? Bo chce ją złożyć żeby jeździła potem kupię sprzęgło odpowiednie :roll:
Osłonki zawiasów przedniej maski 2 komplety
Repliki łap pod skrzynie 6G z S2 , skrzynia 6G DQT , wał 6G, wybierak wszystko z A4 B5 2.5 TDI i zregenerowana gałeczka
Kontrolka niedomkniętych drzwi z Audi 200
Przyciski blokady tylnych drzwi z Audi A8 D2 , różni się tym że jest podświetlany
Lusterko wewnętrzne z Audi A4 B5 FL , nie ma nic w sobie szczególnego ale jest po prostu masywniejsze od 80
Środkowy pas zwijany tylnej kanapy , rarytas do sedana występowało to tylko na rynek włoski i US z tego co wiem . Dzięki Szarak
Przekaźnik do el szyb z V8 , ma modół komfortu i domykanie szyb nawer z pilota na IRD , mam nadzieje że zacznie cykać pod instalacją 80
Manetka Intensive czy jakoś tak , z V8 . Będą chodziło pod tym spryski lamp
I przymiarka BBS kumpla
Pytanka mając sprzęgło z AWX ze skrzyni 5 , zepnę to z 6 która kupiłem ? Czy przełożyć cały zestaw z 1Z ? Bo chce ją złożyć żeby jeździła potem kupię sprzęgło odpowiednie :roll:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
póki co nic kompletuje graty Robię w tym tygodniu rozrząd i magiel w B6 i wtedy zaczynam zabawę z B4Audi Sport pisze:wujo1, Co się nowego dzieje <ok>
Tak :mrgreen:Audi Sport pisze:Zaczyna się już przyzwyczajać do chodzenia na 4 łapach :mrgreen: ?
z nowości to
zakupione spryskiwacze lamp z RS2 powinny niedługo przyjść
servotronic
kierunki nowe z ASO tym razem białe
Halogeny nowe z ebay :lol:
wiązka grzania dup bo coś moja mi nie pasi
wiązka cała silnika druga ale z Anglika
i wiernie wyczekuję na paczkę od Dyzia to będę miał ori gaśnicę z uchwytem do fotela <ok>
niedługo może znajdę i zakupię
instalację el foteli z c4
łapę i kompresor z AFN
FMIC
Przekaźnik kierunków z VW
Mam nadzieje że wszystko pójdzie zgodnie z planem <tance>
-
- Forum Audi 80
Właśnie na dniach będę zaczynał :mrgreen: , mam opóźnienie ale musiałem ogarnąć swój dupowóz i pomóc przy innych samochodach no i jeszcze robota na 3 zmiany trochę zniechęca :roll: . No ale już jest mały postęp obecnie zdemontowałem pół środka , zderzaki , z dawcy napędy. Muszę pożyczyć żurawia też żeby cokolwiek zdziałać bo nie chce mi się bawić z paleciakami itp
Na dniach będę mógł zacząć wstawiać jakieś zdjęcia z prac.
Jeszcze mnie zastanawiam jedna rzeczy czy jest musowe pakowanie pedału gazu czy może zostać oryginalny mam już też na potencjometrze i chyba też jest 6 pinowy :roll:
Edit
Prace rozpoczęte
No i oświetlenie skompletowane , przód cały nowy , tył używka ale w perfekt stanie
Na dniach będę mógł zacząć wstawiać jakieś zdjęcia z prac.
Jeszcze mnie zastanawiam jedna rzeczy czy jest musowe pakowanie pedału gazu czy może zostać oryginalny mam już też na potencjometrze i chyba też jest 6 pinowy :roll:
Edit
Prace rozpoczęte
No i oświetlenie skompletowane , przód cały nowy , tył używka ale w perfekt stanie