Nie, przełącznik awaryjnych właśnie łączy po załączeniu L i Pa czy jest możliwość zamiast diodami do kierunków, wpiąć się w awaryjne?
[B3/B4]Opis instalacji sterownika centralnego zamka z pilota
Witam . Mam do was jedno pytanko . Mam sterownik BX40 (http://bowi.com.pl/instrukcje/BX40.pdf) i jak widać w instrukcji jest kabel do domykania szyb (-) czy jest możliwość podpięcia domykania szyb w ori el. szybach ? Jeśli tak to jak ?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
dzięki nawet z pospiechu szukania w necie różnych info nie zwruciłem uwagi że opis kabli podłączenia jest identyko jak i w moim alarmie a czy podpowiedział by mi ktoś jak w mojej netralce ustawić aby czas impulsu był 0,5 sekundy tylko 3,5 no i po co jest ta polayzacja drzwi i czy ją tez musze jakos ustawiać
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
no to na jutro już jest co robić dzieki wielkie za info mam nadzieję że uda mi się to podłaczyć bez problemu
[ Dodano: 2015-12-05, 16:35 ]
dzisiaj zabrałem się za podłączenie no i sie rozczarowałem bo ktoś wyciągnął kostkę z której wychodziły kabelki własnie do podłączenia centralnego zamka i muszę teraz taką kostkę zakupić ale sprawdziłem czy u mnie w tej wiazce są te 3 kabelki koloru brąż, czerwono-czarny i niebieski chyba ale własnie tu jest problem bo mam pierwsze 2 a gdzie ten niebieski czyż by go wsadzili osobno do innej wiazki wychodzacej z drzwi czy jak muszę rozebrać drzwi i zobaczyć co tam jest bo ktos tu dobrze poplątał w kablach
[ Dodano: 2015-12-05, 16:35 ]
dzisiaj zabrałem się za podłączenie no i sie rozczarowałem bo ktoś wyciągnął kostkę z której wychodziły kabelki własnie do podłączenia centralnego zamka i muszę teraz taką kostkę zakupić ale sprawdziłem czy u mnie w tej wiazce są te 3 kabelki koloru brąż, czerwono-czarny i niebieski chyba ale własnie tu jest problem bo mam pierwsze 2 a gdzie ten niebieski czyż by go wsadzili osobno do innej wiazki wychodzacej z drzwi czy jak muszę rozebrać drzwi i zobaczyć co tam jest bo ktos tu dobrze poplątał w kablach