[SPOT] Śląskie - Silesia / weekendy i nie tylko ;)
przerwa na reklamy https://audi80.pl/malopolskie-vf50.htm
moja droga, masz raptem 50km takze pucuj fure, lej rope i widzimy sie 15.08, stwierdzam smiale ze jestesmy pozytywnie zakreceni kolega Gordon moze to potwierdzic.nathalie pisze:Chłopaki Jak byście byli gdzieś koło Cieszyńskiego dajcie znać ;P
@Lucazzz: od nas z tego powiedzmy tematu 3 auta prawdopodobnie polecą
@kamsta: bronek troche nie po drodze :p my w strone Tychów i pozniej dalej na Bielsko itd (taka moja wizja trasy)
READYkamsta pisze:To miejsce już mniej więcej ustalone?Bronek27 pisze:Rajcza i okolice
Koledzy ja proponuję jechać rano tak do 9 się zebrać i jechać w stronę kolegi bronka:-)
Mateusz jakbyś mógł to podkreśl w tytule że ruszamy w stronę żywca. Tak okoliczni posiadacze 80 z forum może dojdą do naszego przejazdu:-P
-
- Forum Audi 80
- Imię: Nat
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
może zdążę wypucować jak się nic nie podzieje to wpadnę się na Was popatrzyć_Dave pisze:moja droga, masz raptem 50km takze pucuj fure, lej rope i widzimy sie 15.08, stwierdzam smiale ze jestesmy pozytywnie zakreceni kolega Gordon moze to potwierdzic.nathalie pisze:Chłopaki Jak byście byli gdzieś koło Cieszyńskiego dajcie znać ;P
no i oczywiście proszę o dokładny adres, bo wiecie jak u baby z orientacją w terenie ;-p
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Dave od wtorku wie co i jak miał napisac ale wdzęże się ociąga miejscówka to Rycerka Górna za Rajczą z uwagi na to że sobota to 15.08.15 św sporo ludzi bedzie pewnie wyruszac by sobie odpoczac nie jest miejsce zaklepane z tego powodu wiec wyjadz jest wolny luzny i dobrowolny ja osobiscie jade chetnie i w nosie mam to gdzie stane czy w Żywcu Góra Żar czy zapora czy tez jakis parking przy drodze chce sie wyrwac z miasta Dawe tez potwierdzał że jest mu w sio obojętne co gdzie i jak kolega Error nie może sie podpiąc i ogarnac miejscowke bo ma wyjazd takie życie kto chetny pisac co i jak