Witam,
Dalej borykam się z problemem centralnego. Najpierw nie działał w ogóle, potem działał przez miesiąc. Od razu mówię że gdy wsadzę kluczyk do klamki i przekręcę to jest ok. Wszystko dzieje się na pilocie ale obecnie nie wygląda mi to na sterownik.
Ostatnio działo się tak, że centralny zamykał się z pilota ale nie chciał otwierać (nawet z kluczyka). Kupiłem sprawną pompkę i teraz sytuacja wygląda tak że centralny zawsze otwiera ale nie zawsze zamyka drzwi kierowcy, ma taki jakby moment zawahania. Siłownik też wymieniłem i to nie to.
Tutaj filmik z pracy centralnego, jak widzicie nie początku chodził dobrze ale za którymś razem się przyciął i nie zamknął. Co to może być ? <ok>
[Coupe] Problem z centralnym
Witam , mam podobny problem , zdołałeś zrobić swój zamek ?? U mnie wygląda to tak że cypelek chowa się w tapicerkę do połowy i wraca , rozebrałem boczek i odkręciłem na dole tą pompkę , okazało się że ona działa , tylko blokuje gdzieś koło zamka , i teraz mam problem jak wyjąć ten zamek z drzwi , w ogóle ten mechanizm co jest w drzwiach , a widać że już tam było grzebane przy tym całym mechanizmie ... dodam że już tak miałem z rok temu ale przeszło samo , a teraz coś przechodzić nie chcę;)
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Zobacz w pompce są dwie blaszki do ustawienia cisnienia/podcisniena wyłącznik, ustaw większe podciśnienie (zamykanie) może pomoże.
Te w czerwonym kółku ale która strona nie podpowie, będzie widać po środkowym gdy zdejmiesz pokrywkę to załącz na pilocie zamykanie i na który środkowy sie przybliża to rozegnij troszkę
Te w czerwonym kółku ale która strona nie podpowie, będzie widać po środkowym gdy zdejmiesz pokrywkę to załącz na pilocie zamykanie i na który środkowy sie przybliża to rozegnij troszkę