[B3 1.8 PM] nie dochodzi paliwo do gaźnika, nie odpala
[B3 1.8 PM] nie dochodzi paliwo do gaźnika, nie odpala
w moim b3 1.8 na monwtrysku nie dochodzi paliwo po przez wężyk doprowadzający paliwo do gaźnika ( jest suchy ) , po wlaniu benzyny do gaźnika odpalił od strzała, czy problem może stanowić pompa?
-
- Forum Audi 80
nie ma napięcia na pompie, bezpieczniki sprawdzilem są ok
[ Dodano: 2015-08-11, 11:45 ]
a więc przyjrzałem się elektronice, 2 przewody idące od pompy rozchodzą sie pod tylną kanapą uziemienie idzie w strone kokpitu a brązowy do tylnej klapy, problem w tym że ostatnio było robione tylne oświetlenie i ten brązowy przewód został zaizolowany i dlatego nie miałem masy teraz musze rozkminić gdzie delikwenta podpiąć :mrgreen:
[ Dodano: 2015-08-11, 17:10 ]
a więc wystarczyło podpiąc brazowy przewód do masy o którym zapomnieliśmy przy światłach
i przeczyscic styki na kostkach przy pompie na ktorych pokryła się warstewka korozjii
do zamknięcia...
[ Dodano: 2015-08-11, 11:45 ]
a więc przyjrzałem się elektronice, 2 przewody idące od pompy rozchodzą sie pod tylną kanapą uziemienie idzie w strone kokpitu a brązowy do tylnej klapy, problem w tym że ostatnio było robione tylne oświetlenie i ten brązowy przewód został zaizolowany i dlatego nie miałem masy teraz musze rozkminić gdzie delikwenta podpiąć :mrgreen:
[ Dodano: 2015-08-11, 17:10 ]
a więc wystarczyło podpiąc brazowy przewód do masy o którym zapomnieliśmy przy światłach
i przeczyscic styki na kostkach przy pompie na ktorych pokryła się warstewka korozjii
do zamknięcia...