[All] Na jakich przewodach zapłonowych jeździcie?
[All] Na jakich przewodach zapłonowych jeździcie?
Cześć. Po 13tys km padły mi kable beru i tak się zastanawiam nad kupnem nowych. Straciłem całkowicie do tej firmy zaufanie, ile wy na nich przejeżdżacie? Jeździ ktoś z was na najtańszych kablach poniżej 100zł jak JANMOR ABU3, JANMOR ABM3P, Kraft, Topran, Tesla? Czy każdy ma kable powyżej 150zł?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Wszystko to nie wina produkcji tylko wina magazynowania, czasami sprzedają bardzo spore leżakowane, trzeba zwracać uwagę na datę produkcji jak i oryginalność pudełek.dawid91 pisze:Cześć. Po 13tys km padły mi kable beru i tak się zastanawiam nad kupnem nowych. Straciłem całkowicie do tej firmy zaufanie, ile wy na nich przejeżdżacie? Jeździ ktoś z was na najtańszych kablach poniżej 100zł jak JANMOR ABU3, JANMOR ABM3P, Kraft, Topran, Tesla? Czy każdy ma kable powyżej 150
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Kupiłem te kable na allegro i może właśnie było tak jak mówisz. Najpierw całkowicie rozpadła się izolacja wtyczki kabla do cewki, a teraz już są przebicia na przewodach.Jarewa pisze:Wszystko to nie wina produkcji tylko wina magazynowania, czasami sprzedają bardzo spore leżakowane, trzeba zwracać uwagę na datę produkcji jak i oryginalność pudełek.dawid91 pisze:Cześć. Po 13tys km padły mi kable beru i tak się zastanawiam nad kupnem nowych. Straciłem całkowicie do tej firmy zaufanie, ile wy na nich przejeżdżacie? Jeździ ktoś z was na najtańszych kablach poniżej 100zł jak JANMOR ABU3, JANMOR ABM3P, Kraft, Topran, Tesla? Czy każdy ma kable powyżej 150
A jest wam znana jakaś usterka przez którą szybciej zużywają się kable?