Gdzie sie odpina poduszke od elektryki ??
Wlaśnie zabieram sie za ustawianie kiery ..
[80 B4 1.9 TDI 1Z] Ustawienie kierownicy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
podlacze sie pod temat,robie w warsztacie i tez ustawiwam zbierznosc,z reguly ciezko jest ruszyc srube rzymska bo jest ona zpieczona w koncowce i drazku i jeszcze dochodzi problem zbicia zabezpieczen ze stozkow zaciskowych,moze dla tego nikt nie chce sie tego podjac,jerzeli cos bylo robione to nie ma z tym problemu bo idzie lekko,a jak jest zawalone syfem to jest problem,ja tez sobie ustawialem zbierznosc dwa razy i nadal ma kiere troszke na prawo mimo ze autko idzie prosto to poprostu przy kontrowaniu troszke ucieka bede to mosial skorygowac,ale wszedzie napchalem pasty miedzianej i idzie mi to lekko.pozdrawiam
U mnie juz po sprawie. Ustawiłem sobie kiere i jest prawie idealnie, prawie bo chyba mam lekki luz gdzies.. moze na przekładni ? napewno lepiej niz było bardzo prosta i przyjemna robota, dzięki za wszelkie wskazówki! pozdr
p.s. przed zdjęciem poduchy odłączyłem prąd i odczekałem jakieś 15 minut zanim zabrałem sie do czegokolwiek, kontrolka poduchy po założeniu świeci sie dalej wiec tylko to będe musiał poprawić.. ale to juz na dniach jak znajde chwile.
p.s. przed zdjęciem poduchy odłączyłem prąd i odczekałem jakieś 15 minut zanim zabrałem sie do czegokolwiek, kontrolka poduchy po założeniu świeci sie dalej wiec tylko to będe musiał poprawić.. ale to juz na dniach jak znajde chwile.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Czy to znaczy że poduszka świeciła Ci sie już predzej? Jak tak to odłanczanie pradu było zbedne. Podłacz vaga 2 minuty i wszystko na gesce zgaśnie :mrgreen:tumbo pisze:przed zdjęciem poduchy odłączyłem prąd i odczekałem jakieś 15 minut zanim zabrałem sie do czegokolwiek, kontrolka poduchy po założeniu świeci sie dalej wiec tylko to będe musiał poprawić.. ale to juz na dniach jak znajde chwile.