Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam Wszystkich
Dominik ze Śremu, posiadam Audi 80 Cabrio 1997r. 2.8 V6
Pozdrawiam
Dominik ze Śremu, posiadam Audi 80 Cabrio 1997r. 2.8 V6
Pozdrawiam
Przywitanie
Cześć,
Mam na imię Przemek, mieszkam w Tczewie woj. pomorskie. Od ok 8lat jeżdżę Audi 80 b3 1,6 td. Obecnie szukam "nowej" 80ki b4 1,9 Avant, jeśli ktoś posiada ciekawy egzemplarz proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Mam na imię Przemek, mieszkam w Tczewie woj. pomorskie. Od ok 8lat jeżdżę Audi 80 b3 1,6 td. Obecnie szukam "nowej" 80ki b4 1,9 Avant, jeśli ktoś posiada ciekawy egzemplarz proszę o kontakt.
Pozdrawiam
-
krulmatiiv
- Forum Audi 80

-
kozdromen
-
Romcio1960
- Forum Audi 80

Witam wszystkich entuzjastów '80' Mam na imię Roman. Mieszkam w pięknym mieście Szczecinie. Parę dni temu zostałem posiadaczem wymarzonej '80' - B4 2,0 E/ rocznik 1993.
Autko sprawne, ale ma parę niedociągnięć (synchronizator 3 biegu, wskaźnik poziomu paliwa, stuki w prawym przednim kole). Mimo to, kocham Ją i doprowadzę do właściwego stanu. Zdjęcie zamieszczę później. Pozdrowienia dla wszystkich
Autko sprawne, ale ma parę niedociągnięć (synchronizator 3 biegu, wskaźnik poziomu paliwa, stuki w prawym przednim kole). Mimo to, kocham Ją i doprowadzę do właściwego stanu. Zdjęcie zamieszczę później. Pozdrowienia dla wszystkich