[ Audi 80 B4 ] 1Z by JAYSON . ..zawias 60/40
misiekb4, d4wid95, dzieki chłopaki <ok>
dzisiaj przyszła do mnie drewniana kierownica ATIWE 31L , troche zaniedbana ale doprowadzę ją do słusznego stanu :lol: będzie to jeden z elementów mojej układanki pasujący pod drewniane dekory do środka, których też już powoli szukam <ok>
[ Dodano: 2015-09-04, 23:13 ]
dzisiaj przyszły do mnie kompletne parapety przedostatni lift z drewnami i oryginalną skórą, a kierownica powoli sie robi
dzisiaj przyszła do mnie drewniana kierownica ATIWE 31L , troche zaniedbana ale doprowadzę ją do słusznego stanu :lol: będzie to jeden z elementów mojej układanki pasujący pod drewniane dekory do środka, których też już powoli szukam <ok>
[ Dodano: 2015-09-04, 23:13 ]
dzisiaj przyszły do mnie kompletne parapety przedostatni lift z drewnami i oryginalną skórą, a kierownica powoli sie robi
Roman_S, drewno w boczkach jest takie matowe, jak kupowałem to myslałem ze moze ktoś sobie prysnoł to jakimś pół matem, ale okazało sie że ori, chciałbym zrobić je w połysk tylko nie wiem czy wypolerowac czy polakierowac klarem..... apropo kiery wiadomo chciałbym spasować kolor drewna tu i tu ale narazie zrobie tylko jej środek w nowej skórce a ramię zostawie sobie na zime, bo bejcować na ciemno i potem kłaść te kilkanascie warstw lakieru jachtowego - na to narazien nie mam czasu,,,,,,,,,,,
znasz może kogoś kto wytłumaczyłby mi na co trzeba uważać przy przeróbce foteli recaro z A8 D2 do mojego ?
znasz może kogoś kto wytłumaczyłby mi na co trzeba uważać przy przeróbce foteli recaro z A8 D2 do mojego ?
Roman_S, nawet jeśli nie uzyskam informacji bede walczył , jak mu sie udało to znaczy że jest to wykonalne tylko troche samozaparcia i wszystko jest możliwe <ok>
Lukas624, gorąco polecam, bardzo ładnie wygladają przed załozeniem, , musze je jeszcze odswiezyc po swojemu , załoze na autko i podziele sie z wami wrażeniami przyjaciele
ps.. juz niebawem jak kierownica będzie gotowa to zaaktualizuje temat
Lukas624, gorąco polecam, bardzo ładnie wygladają przed załozeniem, , musze je jeszcze odswiezyc po swojemu , załoze na autko i podziele sie z wami wrażeniami przyjaciele
ps.. juz niebawem jak kierownica będzie gotowa to zaaktualizuje temat
Pierwszy plus za dobrą robotę a drugi plus za oryginalność. Na pewno wyróżni się z tłumu i to pozytywnie.
Poza tym, w tego typu kierownicach nigdy nie podobała mi się tylko ta guma która to zasłania wieloklin... Moim zdaniem nie za ładnie to wygląda w połączeniu z obudową pająka A80, wręcz porównał bym to do... klik :mrgreen:
No ale tego nie rozwiążesz inaczej...
Poza tym, w tego typu kierownicach nigdy nie podobała mi się tylko ta guma która to zasłania wieloklin... Moim zdaniem nie za ładnie to wygląda w połączeniu z obudową pająka A80, wręcz porównał bym to do... klik :mrgreen:
No ale tego nie rozwiążesz inaczej...