Siemanko, jestem nowy na waszym forum także kto nie widział mojego powitania, powtórze się - cześć i czołem
Audi 80 B3 to moje pierwsze auto i poznaje jego tajemnice stopniowo. Większość rzeczy znalazłem, na waszym forum, jednakże tej jednej nie mogę nigdzie. A skoro tylu tu fachowców i pasjonatów, to raczej dobrze postępuję Do rzeczy. Intrygują mnie dwie złączki potocznie zwane mama albo saamiczka (zwał jak zwał) wystające z ramy(?) bagażnika, czyli zaglądając do bagażnika i patrząc w górę, z otworu między otworem na głośniki (no może ciut bliżej w stronę tyłu). Próbowałem sprawdzać lampką czy nie jest to może zaległość po zdemontowanej lampie (tata sam nie pamięta co tam poczyniał) bo w sumie dziwne że jej nie ma i szczerze to mi czasem jej brakuje. Jeden z przewodów jest koloru czerwono-niebieskiego a drugi brązowo-niebieskiego. Czy ktoś z was może wiedzieć co to jest ? Zalożyłem temat w kategortii Inne gdyż nie mam pojęcia co to za kable. Mam nadzieję że ktoś zrozumiał co napisałem Pozdrawiam
[B3 2.0 AAD] Dwie złączki wystające w bagażniku.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80