[all] fotele z a4 b5 do 80 b4
- Dominik92audi
- Forum Audi 80
[all] fotele z a4 b5 do 80 b4
witam . mam zamiar włożyć fotele i kanape od b4 do swojej 80 tylko nwm czy wszystko spasuje ktoś podpowie ? głowie chodzi mi o tylną kanape i oparciem
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Dominik92audi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Dominik92audi, http://cse.google.com/cse?cx=partner-pu ... gsc.page=1
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nic nie pasuje ale da rade zrobić opis mojego auta.
Tył nie jest prosto brakuje na szerokości 3cmm oczywiście środkowe mocowanie mus od a4 do przerobienia swoje boczne wywalasz i zamiast bocznych wiercisz dziurkę wstawiasz bolca i spawanie. Dodatkowo rozbierasz oparcia do stelażu i boki skracasz o 1cm z tym że uzupełniasz większa dziurę na taką jak byłą przed ucinaniem. Dodatkowo usuwasz bolec zamka górnego z całą blachą po lewej i prawej stronie. Boczki tylnego oparcia nie pasują z A4 musisz swoje z tym że musisz wycinać metalowy stelaż.
Tył nie jest prosto brakuje na szerokości 3cmm oczywiście środkowe mocowanie mus od a4 do przerobienia swoje boczne wywalasz i zamiast bocznych wiercisz dziurkę wstawiasz bolca i spawanie. Dodatkowo rozbierasz oparcia do stelażu i boki skracasz o 1cm z tym że uzupełniasz większa dziurę na taką jak byłą przed ucinaniem. Dodatkowo usuwasz bolec zamka górnego z całą blachą po lewej i prawej stronie. Boczki tylnego oparcia nie pasują z A4 musisz swoje z tym że musisz wycinać metalowy stelaż.