Cześć,
Mam lampy soczewkowe zespolone. Chciałbym zamontować jakieś porządne żarówki. Co polecacie do soczewki, żeby nie wypalalo odblysnika, i żeby policja sie nie czepiala o imitacje ksenonu. Teraz mam Philips h1.
[all] jakie żarówki do lamp soczewkowych?
[all] jakie żarówki do lamp soczewkowych?
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2015, 22:01 przez bigben, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja zawsze uważałem, że za ceny tych super żarówek to lepiej zregenerować odbłyśnik soczewki i założyć jakiekolwiek żarówki, skoro lapmy te 15-20lat w miarę się trzymają po jeżdżeniu na żarówkach technologicznie słabych, bo w stosunku do obecnie produkowanych, te z lat 90tych wypadają napewno blado, to po co na zużyte odbłyśniki zapodawać nową technologię żarówek? Swoją drogą, osobiście nie wierze w to że żarówki za 120pln kpl będą świecić mega lepiej i nie będą przy tym bardziej wypalać odbłyśników
moja rada, zregeneruj odbłyśniki i nie wierz w reklamy, kup zwykłe hella za 8pln i wtedy zobaczysz efekt lepszego świecenia :mrgreen:
moja rada, zregeneruj odbłyśniki i nie wierz w reklamy, kup zwykłe hella za 8pln i wtedy zobaczysz efekt lepszego świecenia :mrgreen:
A jakie konkretnie żarówki masz na myśli? Bo z tego co widzę na motointegrator to trochę tego jest?aluminium pisze:Polecam osram h1 dobrze świecą i mają filtr uf który powoduje to że lustra się nie wypalają.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2020, 16:13 przez joga, łącznie zmieniany 1 raz.