Audi 80 B4 AAZ '93 by Bartek1996
-
- Forum Audi 80
k3llys, B4 bardziej mi się podoba wyglądem niż B5. Do tego w B4 jest bardziej wytrzymalsze zawieszenie (u mnie drogi nie są jakieś zbyt dobre, dlatego chciałem jedno wahaczowy zawias), w grę wchodzi też podwójny ocynk blach (z tego co wiem w B5 jest pojedynczy ocynk), słyszałem też, że w B4 plastiki we wnętrzu są lepszej jakości niż w B5. Nie mówię, że B5 są do niczego, ale jakoś B4 bardziej do mnie przemawia.
Bartek1996, Dzięki za odpowiedź, i masz rację co do blach w B4 i B5 miałem dwie B4 i blacha jak złoto, a w B5 mojego taty to już nie to samo ale prowadzenie w B5 jeszcze z quattro tak jak ma tata to poezja, co do materiałów hmm.. chyba faktycznie 80-tka trochę lepsza.
Ale gdybym był w takiej sytuacji jak Ty i wybierał między B4 i B5 to było by ciężko się zdecydować.
To tyle.. Działaj ze swoją i dodam tylko że te felgi są ponad czasowe, 80-tka na nich zawsze wygląda cudownie.
Ale gdybym był w takiej sytuacji jak Ty i wybierał między B4 i B5 to było by ciężko się zdecydować.
To tyle.. Działaj ze swoją i dodam tylko że te felgi są ponad czasowe, 80-tka na nich zawsze wygląda cudownie.
-
- Forum Audi 80
k3llys, dzięki za odpowiedź. Miałem zamiar w przyszłości zmienić alufelgi na jakieś inne, ale sporo osób mi mówi, że te są ładne. Chyba zostaną, bo szczerze mówiąc, to mi też się podobają. Jak na razie to nie będzie się dużo przy niej dziać, bo od 1.10 zaczynam studia i mało kiedy będę w domu. W przyszłości coś będę przy niej działał, bo mam kilka pomysłów i szkoda byłoby żeby ich nie zrealizować.
szczerze mówiąc też widziałabym tam jeszcze dużo rzeczy, które można by było w niej zrobić, ale aktualnie zbieram kase na coś innego, o dziwo nie związanego z audiczką. wielkie dzięki za dobre słowo.
Twoja audiczka też ładna, z czasem obstawiam, że będzie wyglądała zdecydowanie inaczej. :mrgreen: tak więc życzę udanej, bezproblemowej jazdy, pociechy z tych czterech kółeczek, oraz jakże wiadomo kaski na działanie przy niej.
A co do alu, też miałam zamiar zmieniać, ale te najgorsze nie są i też mi niektóre osoby mówią, żeby zostały te bo są ładne. <ok>
Twoja audiczka też ładna, z czasem obstawiam, że będzie wyglądała zdecydowanie inaczej. :mrgreen: tak więc życzę udanej, bezproblemowej jazdy, pociechy z tych czterech kółeczek, oraz jakże wiadomo kaski na działanie przy niej.
A co do alu, też miałam zamiar zmieniać, ale te najgorsze nie są i też mi niektóre osoby mówią, żeby zostały te bo są ładne. <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dziękuję bardzo i wzajemnie.ziutka pisze:Zdecydowanie myślę, że nie jesteś jedyną osobą. :mrgreen: to życzę też wytrwałości.
[ Dodano: 2015-09-26, 16:06 ]
Mam takie jedno pytanko. Otóż klapa tylna ma niewielki luz. Z tego co wiem, wystarczy dokręcić śruby od uchwytów. Jednak ojciec mi mówił, że jak za mocno dokręcę, to klapa może być krzywa. A ja w tej chwili mam równo spasowane lampy z tyłu. Czy rzeczywiście może tak się stać? Nie chciałbym mieć niespasowanych lamp, bo to mnie razi w oczy i to mocno.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jak Ci się skrzywi to popuścisz śruby, wyregulujesz i dokręcisz spowrotem, bez strachu <ok>Bartek1996 pisze: Mam takie jedno pytanko. Otóż klapa tylna ma niewielki luz. Z tego co wiem, wystarczy dokręcić śruby od uchwytów. Jednak ojciec mi mówił, że jak za mocno dokręcę, to klapa może być krzywa. A ja w tej chwili mam równo spasowane lampy z tyłu. Czy rzeczywiście może tak się stać? Nie chciałbym mieć niespasowanych lamp, bo to mnie razi w oczy i to mocno.
-
- Forum Audi 80
Dobrze mówisz. <ok> Fajnie wyglądają w białym kolorze. Dobrze byłoby pomalować dekielki pod kolor alufelg.Krzysiek 84 pisze:Jak Ori koło 15 to tylko i wyłącznie 10 ramiennne :mrgreen:
[url=http://images66.fotosik.pl/1208/584e13a6bbf30882med.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://images70.fotosik.pl/1207/b9fb38fb49fea18amed.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://images70.fotosik.pl/1207/4a916f2d3e9083f4med.jpg]Obrazek[/URL]
W takim razie popróbuję po niedzieli.Roman_S pisze:Jak Ci się skrzywi to popuścisz śruby, wyregulujesz i dokręcisz spowrotem, bez strachu <ok>