[Audi Coupe 89] 50 Shades of Grey ;-)
Ciesze się że autko zaczyna sie podobać Co do foteli to myślę nad niebieska skórą lub półskórą od auti TT... Fele narazie musza zostać bo brak kasy po malowaniu choć te goldy są piekne - rozstaw trza by zaś zmieniać z 4x108 na 4x100!
Ogólnie będzie szło już tylko w lepszą strone mam nadzieję Kolor to kodem dobierane Nardo Grey od Audi LY7C/T3.
Jeśli wcześniej nie zamienie coupetki na caba to powoli coś tam razem ciekawgo osiągniemy mam nadzieję
Ogólnie będzie szło już tylko w lepszą strone mam nadzieję Kolor to kodem dobierane Nardo Grey od Audi LY7C/T3.
Jeśli wcześniej nie zamienie coupetki na caba to powoli coś tam razem ciekawgo osiągniemy mam nadzieję
No ludzie różnie na to spoglądają - wielu uważa że to tylko podkład jest ale ja tam mam to gdzieś... Dużo czasu zajęło mi podjęcie decyzji odnośnie koloru na auto i im dłużej teraz się przyglądam mojej coupetce tym bardziej jestem zadowolony
Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć jakiś złoty środek na nadanie jej super połysku i będzie jeszcze lepiej
Teraz jeszcze tylko muszę znaleźć jakiś złoty środek na nadanie jej super połysku i będzie jeszcze lepiej
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
Dzięki wielkie Jednym głosem aż normalnie...
[ Dodano: 2015-11-28, 18:45 ]
Wpadają nowe OCZĘTA Trochę przy tym pracy bo trza trochę po przerabiać... Jeszcze tylko mała regulacja lewego klosza bo siedzi kiepsko, polerka prawego bo w porównaniu do nowego klosza z lewej strony wygląda kiepsko no i grill, trza go poszerzyć i tu chyba będzie najwięcej zabawy!
[ Dodano: 2015-11-28, 18:45 ]
Wpadają nowe OCZĘTA Trochę przy tym pracy bo trza trochę po przerabiać... Jeszcze tylko mała regulacja lewego klosza bo siedzi kiepsko, polerka prawego bo w porównaniu do nowego klosza z lewej strony wygląda kiepsko no i grill, trza go poszerzyć i tu chyba będzie najwięcej zabawy!
Będzie dobrze tylko trzeba wszystko wykończyć ładnie;) Mi się bardzo podoba wersja Marooonio także i u mnie kiedyś będzie podobnie...
Grill drugi na przedłużenie już w drodze czyli będziem modzić jak już będzie i grill i czas
Potem nowe foteliki i jakieś podkowy może też wpadną - czas i pieniądz pokarzą :mrgreen:
Grill drugi na przedłużenie już w drodze czyli będziem modzić jak już będzie i grill i czas
Potem nowe foteliki i jakieś podkowy może też wpadną - czas i pieniądz pokarzą :mrgreen:
krzys_33, powiem Ci że temat pamiętam od samego początku, chociaż nie pisałem bo nie wiedziałem co - wcześniejsze "odmiany" były mocno średnie.
Ale patrząc na zmiany jakie idą w tym momencie muszę powiedzieć, że samochód jest na dobrej drodze do zostania jednym z moich ulubieńców na forum!
Indywidualny kolor jest najlepszą rzeczą jaką mogłeś zrobić dla samochodu, a przód S2 + soczewki to już w ogóle wyższa liga
Także cieszę się, że dotrzymałeś słowa i sticker był tylko na chwilę <ok>
Będę śledził, także czekam na kolejne up'y 8-)
Ale patrząc na zmiany jakie idą w tym momencie muszę powiedzieć, że samochód jest na dobrej drodze do zostania jednym z moich ulubieńców na forum!
Indywidualny kolor jest najlepszą rzeczą jaką mogłeś zrobić dla samochodu, a przód S2 + soczewki to już w ogóle wyższa liga
Także cieszę się, że dotrzymałeś słowa i sticker był tylko na chwilę <ok>
Będę śledził, także czekam na kolejne up'y 8-)
Up'y będą w miarę jak tylko będzie się coś działo... poki co muszę te lampy i grill ogarnąć, potem jeszcze przez jakiś czas pojerzdzę na oryginalnych kloszach i będę decydował czy zostawiać ori czy malować na czarno by uzyskać ciemniejszy wygląd-tak jak było wcześniejhexman
Muszę też przyznać że każde dobre słowo w kierunku mojej coupejki przysparza mi coraz większy uśmiech