Audi coupe Kamei
Audi coupe Kamei
witam. stalem sie szczesliwym posiadaczem Coupe.
rok 1993
silnik 2.3 NG
kolor wrzosowy metalik
wiecej fotek w drodze
rok 1993
silnik 2.3 NG
kolor wrzosowy metalik
wiecej fotek w drodze
Ostatnio zmieniony 06 paź 2015, 20:35 przez krislen87, łącznie zmieniany 1 raz.
elektryczne okna i lusterka. poza tym standardzik. maxymalnie zakochany.....
[ Dodano: 2015-10-05, 23:44 ]
kolor ciekawy....hmmm jedni twierdza ze rozowy...wrzosowy metalik....ciezko okrescil ale i tak chodze z wypieta klata...pare rzeczy jest do zrobienia, ale wszystko w swoim czasie. na razie mnie czeka rejestracja w czechach...bedzie ciezko
[ Dodano: 2015-10-05, 23:44 ]
kolor ciekawy....hmmm jedni twierdza ze rozowy...wrzosowy metalik....ciezko okrescil ale i tak chodze z wypieta klata...pare rzeczy jest do zrobienia, ale wszystko w swoim czasie. na razie mnie czeka rejestracja w czechach...bedzie ciezko
Przemas80 to jest color edition....jest slodka moja slicznotka. do zrobienia sprzeglo bedzie za chwile, pompa wspomagania bo sie odzywa i poduszka amortyzatora. dzis jade na przeglad wiec bedzie drobiazgowo. musze zarejestrowac w czechach. dam znac wieczorem co sie objawilo.....jeszcze jedno pytanko...troche nie na miejscu...bedzie mnustwo przeciw i malo za....czy warto zagazowac??jesli tak to co tam wrzucic?? pieniadze w sumie nie graja pierwszych skrzypiec.
http://olx.pl/oferta/wtrysk-elektronicz ... 253f03c889 ,tu masz link do ogłoszenia.Wychodzi na to ze cała zabawa zamyka sie w 1300zł