[B4 1z] wymiana poduszek skrzyni i silnika
Witam
mam pytanie dotyczące poduszek skrzyni i silnika w moim Audi 80 b4 1z, czy może mi ktoś podesłać jakieś aukcje bądź podpowiedzieć gdzie mam szukac dobrych poduszek?
Bo ostatnimi czasy zwiedziłem sporo sklepów i niestety nigdzie nie mogę dostać niczego co by się nadawało do założenia.
Może jest ktoś z Częstochowy, kto ogarnia gdzie mam sie skierować?
mam pytanie dotyczące poduszek skrzyni i silnika w moim Audi 80 b4 1z, czy może mi ktoś podesłać jakieś aukcje bądź podpowiedzieć gdzie mam szukac dobrych poduszek?
Bo ostatnimi czasy zwiedziłem sporo sklepów i niestety nigdzie nie mogę dostać niczego co by się nadawało do założenia.
Może jest ktoś z Częstochowy, kto ogarnia gdzie mam sie skierować?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
O tym zeby nie kupowac tych chinskich zamiennikow przekonalem sie niestety na wlasnej skorze.
Teraz pytanie czy ktos z forum ma moze dostep do takich czesci?? Bo w moim samochodzie nie da sie jiz wytrzymac a nke chce zmieniac autka bo naprawde dobrze mi sluzy a juz nie wiem gdzie szukac tych poduch.
Teraz pytanie czy ktos z forum ma moze dostep do takich czesci?? Bo w moim samochodzie nie da sie jiz wytrzymac a nke chce zmieniac autka bo naprawde dobrze mi sluzy a juz nie wiem gdzie szukac tych poduch.
Witam
jak już wcześniej pisałem szukam poduch silnika do mojego audi 80 b4 1z, w Częstochowie niestety nigdzie nie moge dostać poduszek lemfordera ani nawet febi, jedyne jakie udało mi się znaleść z hydropodstawą to poduchy firmy Ruville.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z poduszkami tej firmy??
Cena oscyluje koło 200zl zarówno w przypadku lewej jak i prawej.
jak już wcześniej pisałem szukam poduch silnika do mojego audi 80 b4 1z, w Częstochowie niestety nigdzie nie moge dostać poduszek lemfordera ani nawet febi, jedyne jakie udało mi się znaleść z hydropodstawą to poduchy firmy Ruville.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z poduszkami tej firmy??
Cena oscyluje koło 200zl zarówno w przypadku lewej jak i prawej.
omijaj intercars dalekim łukiem ceny z kosmosuweronika30 pisze:A możecie poradzić czy taką poduszkę lepiej kupić oryginalną czy zamienniki też się nadadzą? zamawialiście może coś z http://intercars.grupasiedlce.pl/? jakieś rady?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Skrzynia i nadwozie takie same ,z poduszkami nie może być inaczej.O tym że nie kupujemy nówek ,które do niczego się nie nadają ,chyba nie muszę pisać U mnie zaraz po zakupie auta ,zauwazyłem ze mi coś za bardzo przenosi wibracje do środka ...przyczynę zobaczyłem od razu po podniesieniu maski ,bo" świeciła "sie z daleka nówka sztuka lewa skrzyni ...po wymianie na orginał ,wibracje zniknęły.Przy okazji porównałem sobie obie poduszki ...nówka sztywna z twardej gumy ,ori jak to ori ,mięciutkabozmek pisze:Poradzi ktoś czy poduszki skrzyni w benzyniaku sa takie same jak w tdi?