no chyba raczej nic innego Ci nie pozostało, trzeba sprawdzić zimne lutytomek103 pisze:Rozbierac licznik?
Audi 80 b4 avant quattro 2.0 ACE--> swap 1.8t aeb 3 str
Usterka usunieta wystarczylo wyciagnac licznik odkrecic wskaznik wyczyscic podkladki i miejsca przykrecenia wskaznika (wychodzi na to ze przez nie plynie prad i nie bylo styku) i wskaznik dziala.
[ Dodano: 2015-12-13, 02:06 ]
Trochę sie dzieje sory ze nie pisze ale nie ma kiedy.
Ace na tyle mnie wkurzylo ze zastopilo go aeb. Boczki w skórze kanapa quattro wróciła z prania lampy przyciemnione wpadła blenda i parę drobnostek powoli kierunek air i chyba na ten sezon strukturki 8/9" fotki ogarne jak wejdę kiedy na kompa to wszystko dodam
Dobra lecimy
Lampy próba przyciemnienia:
kanapa wyprana:
boczki obszyte:
silnik wyciągnięty:
komora umyta:
silnik kupiony:
silnik włożony:
Koła przymierzone czas poszerzyć i air powoli spasowany:
Plany na teraz: wydech, dolot, rollbar, skończyć air, poszerzyć koła. Co myślicie ?
[ Dodano: 2015-12-30, 09:35 ]
Mam ktoś sposób na regenerację lamp?? Pęknięcia itp czy raczej śmietnik ?? I życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku
[ Dodano: 2015-12-13, 02:06 ]
Trochę sie dzieje sory ze nie pisze ale nie ma kiedy.
Ace na tyle mnie wkurzylo ze zastopilo go aeb. Boczki w skórze kanapa quattro wróciła z prania lampy przyciemnione wpadła blenda i parę drobnostek powoli kierunek air i chyba na ten sezon strukturki 8/9" fotki ogarne jak wejdę kiedy na kompa to wszystko dodam
Dobra lecimy
Lampy próba przyciemnienia:
kanapa wyprana:
boczki obszyte:
silnik wyciągnięty:
komora umyta:
silnik kupiony:
silnik włożony:
Koła przymierzone czas poszerzyć i air powoli spasowany:
Plany na teraz: wydech, dolot, rollbar, skończyć air, poszerzyć koła. Co myślicie ?
[ Dodano: 2015-12-30, 09:35 ]
Mam ktoś sposób na regenerację lamp?? Pęknięcia itp czy raczej śmietnik ?? I życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku
Heygdzie tak obszyłeś boczki? Chodzi mi głównie o zakonczenie, bo mi tapicer nie chciał zrobić jak w orginale i dał w tym dołeczku kedre, u Ciebie chyba tej kedry nie ma
[ Dodano: 2016-01-01, 21:11 ]
Ja coś mam na handel ori lampy przerobione na soczewke Bi-xenon na orginalnych komponetach: soczewka, przetwornica i żarnik D1S z Skody Superb (nie jakiś piepszony hid) do tego dymione kierunki z postojówkami led aby to pasowało do xenonu. cena na PW
[ Dodano: 2016-01-01, 21:11 ]
Ja coś mam na handel ori lampy przerobione na soczewke Bi-xenon na orginalnych komponetach: soczewka, przetwornica i żarnik D1S z Skody Superb (nie jakiś piepszony hid) do tego dymione kierunki z postojówkami led aby to pasowało do xenonu. cena na PW
Sam obszywalem i też miałem ten sam problem ale ja sobie wyciolem element obszywany wszystko obszylem aż na drugą stronę i wkleilem na nowo do reszty boczka. Jedyny sensowny sposób jaki znalazłem. Można próbować docinac idealnie na miarę i wklejać ale mi to jakoś nie było na rękę.
Lamp nie chce dzięki
Lamp nie chce dzięki