GT DQ 142 B3 1.8s
.Niedługo wskoczą blachy na youngtimera a Narazie czeka ją kapitalka silnika,sprzęgiełko. Walka ze wskaźnikami .Dodałem już nową nagrzewnice całe podświetlenie,i zrobiłem radyjko.Po długich bojach wygrałem z białym nalotem na zderzakach,efekt jak na zdjęciach, deszcz teraz nie straszny.Dodam że nic nie malowałem. Dodałem tylne głośniczki w półkę (widać na zjęciach). Komplet oponek wskoczył niedawno i kołpaki.Teraz walczę z wężami wody i drobnym przerywaniem czasami.
[ Dodano: 2015-10-24, 18:51 ]
Zawsze przeszkadzało mi że nie widzę gdzie mam telefon.Postanowiłem że trzeba to zmienić.Piszcie i oceniajcie jak się pomysł podoba. Foty słabej jakości ale to wina fona. Na żywo prezentuję się to fajnie. Nie wyróżnia się kolorem od podświetlenia przycisków ,na zdjęciach to światło wyszło jakieś takie zimne.
[ Dodano: 2015-10-24, 18:51 ]
Zawsze przeszkadzało mi że nie widzę gdzie mam telefon.Postanowiłem że trzeba to zmienić.Piszcie i oceniajcie jak się pomysł podoba. Foty słabej jakości ale to wina fona. Na żywo prezentuję się to fajnie. Nie wyróżnia się kolorem od podświetlenia przycisków ,na zdjęciach to światło wyszło jakieś takie zimne.
Ja chce zrobić na długich led i krańcówce z drzwi
Ostatnio zmieniony 06 lis 2015, 12:11 przez GTDQ142, łącznie zmieniany 2 razy.