Audi 80 1.9tdi Brylantowa czerwien:)
Audi 80 1.9tdi Brylantowa czerwien:)
ΩWitam wszystkich całkiem niedawno zostałem posiadaczem całkiem ładnej audi.Auto widziałem już kilka razy wcześniej nadarzyła sie okazja kupna wiec kupiłem:)
Na pokładzie:
- 4x elektryczne szyby
- alarm
- komputer pokładowy
- klimatronik
- nawigacja
- jasne wnętrze
- wspomaganie
- polerowane relingi dachowe
- koła 17" S-Line
- dodatkowe zegary
Planów jest dużo ale przede wszystkim
- progi rs2
- lusterka rs2 lub mx5
- tempomat
- montaż quattro:)
Zdjec narazie mało ale nawet nie mam czasu zrobic auto narazie tylko stoi i pewnie dopiero po zimie zacznie sie coś dziać.
Na pokładzie:
- 4x elektryczne szyby
- alarm
- komputer pokładowy
- klimatronik
- nawigacja
- jasne wnętrze
- wspomaganie
- polerowane relingi dachowe
- koła 17" S-Line
- dodatkowe zegary
Planów jest dużo ale przede wszystkim
- progi rs2
- lusterka rs2 lub mx5
- tempomat
- montaż quattro:)
Zdjec narazie mało ale nawet nie mam czasu zrobic auto narazie tylko stoi i pewnie dopiero po zimie zacznie sie coś dziać.
Ostatnio zmieniony 04 lis 2016, 11:32 przez Tomek92, łącznie zmieniany 2 razy.
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Tak oto dzięki koledze Delik wkoncu udało sie zakupic progi od rsa:) co do grila to spróbuje wymodzic bo rzeczywiscie bedzie efekt, lusterek szukam ale nie znalazlem w niekosmicznych pieniadzach wiec chyba wleca od mx5 II.
[ Dodano: 2015-11-02, 17:55 ]
Dzisiaj przymierzałem progi efekt zadowalajacy, choc przeraza mnie mysl zakładania juz pomalowanych.
[ Dodano: 2015-11-02, 17:55 ]
Dzisiaj przymierzałem progi efekt zadowalajacy, choc przeraza mnie mysl zakładania juz pomalowanych.
Czyli znalazłeś śmiałka który się podejmie dopasowania tego lakieru?Tomek92 pisze:...choc przeraza mnie mysl zakładania juz pomalowanych.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2015, 18:54 przez SparK, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co widziałem na naklejce to była
[ Dodano: 2015-12-27, 16:31 ]
Żeby nie było ze nic w temacie sie nie dzieje, niedawno zostały założone zaciski girling60 na przednia os(pomalowane na srebrno),uznalem ze nie ma co wkładać czegos lepszego przy tej mocy.Zaczałem równiez montaż lusterek od miaty, pozostało tylko dorobienie podstawek ale to juz na dniach.
Jeżeli wszystko pojdzie dobrze to również niedługo bede miał na sprzedaż całe kompletne wnetrze z tej audi:boczki(5sztuk) fotele słupki podłoge, orginalne lusterka.Szczegóły na prv.
[ Dodano: 2015-12-27, 16:31 ]
Żeby nie było ze nic w temacie sie nie dzieje, niedawno zostały założone zaciski girling60 na przednia os(pomalowane na srebrno),uznalem ze nie ma co wkładać czegos lepszego przy tej mocy.Zaczałem równiez montaż lusterek od miaty, pozostało tylko dorobienie podstawek ale to juz na dniach.
Jeżeli wszystko pojdzie dobrze to również niedługo bede miał na sprzedaż całe kompletne wnetrze z tej audi:boczki(5sztuk) fotele słupki podłoge, orginalne lusterka.Szczegóły na prv.
Szczerze mówiac to niewiem bo auto kupilem na zaciskach od audi a6 c4 2.5tdi , serwo tez jest takie samo jak w c4 niewiem czy to orginal czy ktos przekładał.Na ten czas auto hamuje bardzo dobrze nie robiłem jeszcze mocniejszych prób bo klocki nowe:), aczkolwiek mialem kiedys 80 2.0 abt to nie ma porównania jezeli chodzi o hamulce:)
[ Dodano: 2015-12-29, 16:12 ]
Dzisiaj przyszedl:)Mysle nad pomalowaniem odblysnika wokół soczewki na czarno zeby pasowalo do grila
[ Dodano: 2015-12-29, 16:12 ]
Dzisiaj przyszedl:)Mysle nad pomalowaniem odblysnika wokół soczewki na czarno zeby pasowalo do grila
- Kondziu2.0
- Forum Audi 80