Witam mam problem z cofającym się paliwem, może odgrzewam starego kotleta, ale przeczytałem na forum juz chyba wszystko co było możliwe.
I problem nadal nie ustępuje, założyłem zaworek zwrotny, wymieniłem filtr paliwa na taki z golfa mkII jak polecał jeden z użytkowników, wymieniłem wszystkie wężyki jakie były możliwe.
Pompa wtryskowa była sprawdzana u mechanika, mówił że wszystko z nią okej.
Więc teraz szukam dalszej przyczyny cofającego się paliwa, gdzie jeszcze może być nieszczelnosc lub jakas wada z która spotkał sie którys z was i cofało mu się paliwo ?
[B4 1.9 1Z] Cofanie się paliwa
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
<ok> Skorodowany przewód zasilający,zaraz przy wyjsciu ze zbiornika,przy pierwszym mocowaniu do nadwozia...był u mnie i u wielu innych 8-)jafka pisze: teraz szukam dalszej przyczyny cofającego się paliwa, gdzie jeszcze może być nieszczelnosc lub jakas wada z która spotkał sie którys z was i cofało mu się paliwo ?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
Miałem na mylsli wszystkie prewody mod maskąKrzysiek 84 pisze:Wystarczy położyć się pod auto. Pisałeś , że wszystkie przewody zmieniałes , więc powinienieś wiedzieć jak tam syatuacja z dojściem :mrgreen:jafka pisze:Cięzko jest się do niego dostać ?
Czyli jutro z rana trzeba bedzie sprawdzic sytuacje.
Bo niekiedy rano jest na prawde ciezko odpalic auto z powodu tego cofajacego sie paliwa.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek