Przywitaj się z nami
-
Jacek Nowak
- Forum Audi 80

-
rademenes91
- Forum Audi 80

Witam, nazywam się Dariusz, mieszkam w Żorach, z zawodu i zaintresowania jestem elektrykiem, interesuję się rownież motoryzacją, a od niedawna jestem szczęśliwym (mam nadzieję że tak zostanie) posiadaczem 80'tki B4 Avant z 1995r., z silnikiem 1.9 TDi 90KM 1Z. Na forum natrafiłem w wyszukiwarce, kiedy jeszcze nie wiedziałem czy wogóle decydować się na ten samochód. Zapewne nieraz będę potrzebował pomocy, ale jednocześnie jeśli będę potrafił, sam również chętnie pomogę
Pozdrawiam.
Re: Przywitaj się z nami
Serdecznie wita wszystkich użytkowników Mateusz z Bydgoszcz / Bremen
Moje auto to seryjne 2.3 NG w którym już drzemie 2.2t ABY. Mam ambicje podjąć się projektu S2 i rejstrując się tutaj liczę na waszą fachową pomoc w dalszej pracy i problemami jakie z pewnością mnie czekają. Dodatkowo właśnie zakończyliśmy projekt audi 200 kombi z tym silnikiem, jak tylko opanuję to forum i znajdę chwilkę to podziele się zdjęciami
. Cześć

Moje auto to seryjne 2.3 NG w którym już drzemie 2.2t ABY. Mam ambicje podjąć się projektu S2 i rejstrując się tutaj liczę na waszą fachową pomoc w dalszej pracy i problemami jakie z pewnością mnie czekają. Dodatkowo właśnie zakończyliśmy projekt audi 200 kombi z tym silnikiem, jak tylko opanuję to forum i znajdę chwilkę to podziele się zdjęciami
-
konrad_biala
- Forum Audi 80

-
Adamwielgat@o2.
- Forum Audi 80

-
Karol91100
- Forum Audi 80

Dobry wieczor wszystkim , mam na imie karol. Posiadam stare Audi B2 buda z GT quattro a cala reszta z Audi GT turbo quattro posiadam te auto prawie 20 Lat teraz stoi pod wiata i sie marnuje. Zapisalem sie do tego klubu z nadzieja ze znajde kogos kto byl by w stanie wyremontowac mi je , zrobic kosztorys. Aktualnie mieszkam we Francji. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Karol91100, łącznie zmieniany 1 raz.
-
matisobowidz
- Forum Audi 80