Audi 80 B3 Quattro 2.2T AAN
Przemas80 bardzo ciekawa propozycja <ok> wygląda zdecydowana poprawa powiem nawet, że jest pięknie, trzeba bedzie przemalować na biało :->
Nad kołami jeszcze pomyślimy, musiałbym zobaczyć to graficznie , jakieś pomysły?
Myślałem nad max 16':
OZ Superturismo
OZ F1 może...
[ Dodano: 2015-10-26, 22:38 ]
Po dużych przemyśleniach podjąłem decyzje co do jednostki napędowej. Z racji tego, że uwielbiam dźwięk R5 chciałem w pierwszej kolejności umieścić go w budzie mojej B3. Jednak los chciał, że trafił się R4 oczywiscie chodzi o 1.8T i jest rozwojową jednostką co do napędów rozwiał moje wątpliwości. Oto i dawca:
[ Dodano: 2015-10-26, 22:48 ]
Motor pochodzi z A4 1994r AEB czyli 150hp. Komp na 5-wtyczek. Niestety brak już stacyjki i liczników i bedzie problem z immo może ktoś ma kompa ze zdjętym ??
Nad kołami jeszcze pomyślimy, musiałbym zobaczyć to graficznie , jakieś pomysły?
Myślałem nad max 16':
OZ Superturismo
OZ F1 może...
[ Dodano: 2015-10-26, 22:38 ]
Po dużych przemyśleniach podjąłem decyzje co do jednostki napędowej. Z racji tego, że uwielbiam dźwięk R5 chciałem w pierwszej kolejności umieścić go w budzie mojej B3. Jednak los chciał, że trafił się R4 oczywiscie chodzi o 1.8T i jest rozwojową jednostką co do napędów rozwiał moje wątpliwości. Oto i dawca:
[ Dodano: 2015-10-26, 22:48 ]
Motor pochodzi z A4 1994r AEB czyli 150hp. Komp na 5-wtyczek. Niestety brak już stacyjki i liczników i bedzie problem z immo może ktoś ma kompa ze zdjętym ??
Przemas80, znów dobra robota <ok> jednak chyba nie na czarno te koła... I sam nie wiem czy ta szprycha tak bardzo pasuje do tego auta, musze jeszcze przemyśleć temat.
luckash, EasyEcu myśle że wleci w późniejszym czasie jak pójdą poważniejsze mody
Jak wcześniej pisałem chce zdążyć przed zima i na razie przejeździć na serii. W końcu do siebie zapakowałeś EE bo widziałem, że mocno udzielałeś się na RF i OTTO
luckash, EasyEcu myśle że wleci w późniejszym czasie jak pójdą poważniejsze mody
Jak wcześniej pisałem chce zdążyć przed zima i na razie przejeździć na serii. W końcu do siebie zapakowałeś EE bo widziałem, że mocno udzielałeś się na RF i OTTO
piguu, nie muszą być poważniejsze mody. Tak, chodź miałem zamiar włożyć 2+ to poczekałem na testową wersję i co cieszy, co rusz dochodzą jakieś nowe funkcje . Dla mnie już po sezonie, auto się nie chce prowadzić tak jak bym tego chciał. Co udało mi się ugrać to tylko 0,7 bara i palenie kapci na 3 biegu za każdym razem jak się depnie do podłogi więc nie poszaleje:-P