Oj sa tez rozwiązania i inne, miałem ochotę kupic takie DRL punktowe 10 na stronę ale kurnia o 2mm za duże ładnie by to wyglądało w listwie maskującej miedzy zderzakiem a światłami poczekam może philips zmniejszy rozmiarhexman pisze:Jedyne DRL które pasują do starszych aut to moduły świateł długich obniżające napięcie (w zespolakach).
[B3] Najładniejszy montaż świateł do jazdy dziennej (LED)
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
1 - Można dzienne ledy pokleić folią żółtą tak by świeciły na żółto ???
2 - Czy istnieje taka folia by z blado białego światła led zrobić przyjemnie ciepłe światło takie jak z żarówki ???
Ta druga opcja była by dla mnie w sam raz - ciepłe światło żarówki o barwie takiej jak stare żarówki samochodowe nie halogenowe tylko te stare które kiedyś były np w małym fiacie itp autach - gdyby taka folia była to zaraz to okleję - mam dość tych bladych ledów - wszyscy na tym jeżdżą i to już nie jest oryginalne ! co więcej - w słoneczny dzień ciepła żarówka jest bardziej zauważalna od blado białego leda !!!
2 - Czy istnieje taka folia by z blado białego światła led zrobić przyjemnie ciepłe światło takie jak z żarówki ???
Ta druga opcja była by dla mnie w sam raz - ciepłe światło żarówki o barwie takiej jak stare żarówki samochodowe nie halogenowe tylko te stare które kiedyś były np w małym fiacie itp autach - gdyby taka folia była to zaraz to okleję - mam dość tych bladych ledów - wszyscy na tym jeżdżą i to już nie jest oryginalne ! co więcej - w słoneczny dzień ciepła żarówka jest bardziej zauważalna od blado białego leda !!!
Mam dylemat jeżeli chodzi o światła jazdy dziennej. Rozmawiałem już z kilkoma osobami i raczej odradzają montowania tej taniej, dalekowschodniej produkcji, która co tu dużo mówić, nie podnosi poziomu bezpieczeństwa.
Zastanawiam się nad ledami Philips lub Osram.
Jak wam się wydaje, które z nich wydają się być lepszą opcją?
Zastanawiam się nad ledami Philips lub Osram.
Jak wam się wydaje, które z nich wydają się być lepszą opcją?
Ostatnio zmieniony 19 lut 2020, 16:14 przez joga, łącznie zmieniany 1 raz.