Przywitaj się z nami
-
julsc
Witam wszystkich miłośników marki
. Nazywam się Julek i pochodzę z Lubania woj. dolnośląskie. Od niemalże roku walcze z przywróceniem do stanu z okresu nowości mojej Audi 80 b4 ABK(sedan). W oparciu o wiele podpowiedzi, które udało mi się wyszukać na forum, realizuje swoje Hobby w przygotowanym przez siebie "warsztacie". Z wykształcenia informatyk, z zamiłowania "pomysłowy dobromir"
W końcu zdecydowałem się na pierwszą wypowiedz, mam nadzieję że znajdę trochę czasu na więcej. Do zobaczenia na forum. POZDRAWIAM.
Witam jestem nowy...
Mój nic to kowal1210, ale to chyba widać
Mam na imię Krzysiek i pochodzę z Wałbrzycha na Dolnym Śląsku
Dziś z 1100 złotych kupiłem sobie audi 80 b4 Avant w białym lakierze, ale niestety jak to w takim aucie jest sporo do roboty. Podstawa to na sam początek doprowadzenie auta do stanu w którym przejdzie przegląd, bo od 2uch miesięcy go nie posiada, tak po za tym nie działa klima i podobno strzelona jest nagrzewnica bo nie działa. Jakieś stukanie w zawieszeniu i wiele innych, ale wszystko z czasem bo mało zarabiam i do tego mam długi na ok 50.000 Dla tego to wszystko trochę potrwa
Mój nic to kowal1210, ale to chyba widać
Mam na imię Krzysiek i pochodzę z Wałbrzycha na Dolnym Śląsku
Dziś z 1100 złotych kupiłem sobie audi 80 b4 Avant w białym lakierze, ale niestety jak to w takim aucie jest sporo do roboty. Podstawa to na sam początek doprowadzenie auta do stanu w którym przejdzie przegląd, bo od 2uch miesięcy go nie posiada, tak po za tym nie działa klima i podobno strzelona jest nagrzewnica bo nie działa. Jakieś stukanie w zawieszeniu i wiele innych, ale wszystko z czasem bo mało zarabiam i do tego mam długi na ok 50.000 Dla tego to wszystko trochę potrwa
-
Rzemieślnik
- Forum Audi 80

-
krzysztof83
- Forum Audi 80