Przywitaj się z nami
-
Januszekzdw
- Forum Audi 80

Witam wszystkich! Mam na imię Piotr i mieszkam w Gdańsku.
Audi nie szukałem bo jest w mojej rodzinie od 12 lat. Moja mama dostała auto służbowe, więc ja przejąłem Audiego. B4 ma silnik ADA 1.6 101 koni i jest w combi.
Na wstępie wielki szacun dla założycieli forum i moderatorów - forum przejrzyste i obszerne tematycznie. Jestem pewien, że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania i sam też będę mógł pomóc w tematach, gdzie mam już doświadczenie.
Audi nie szukałem bo jest w mojej rodzinie od 12 lat. Moja mama dostała auto służbowe, więc ja przejąłem Audiego. B4 ma silnik ADA 1.6 101 koni i jest w combi.
Na wstępie wielki szacun dla założycieli forum i moderatorów - forum przejrzyste i obszerne tematycznie. Jestem pewien, że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania i sam też będę mógł pomóc w tematach, gdzie mam już doświadczenie.
Czesc, jestem Adam od okolo miesiaca jestem szczesliwym posiadaczem czarnej audi 80 b4 sedan 2.3ng quattro
Zamieszkuje w Tarnowie, o forum dowiedziałem się od znajomego który też posiada 80tke.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2015, 23:38 przez hebel24, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Przywitaj się z nami
witam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Mirekluis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
bibzonekkkk
- Forum Audi 80

- Paweł Toruń
- Forum Audi 80

Cześć. Jestem Paweł i mieszkam w Toruniu. Od kilku lat posiadam Audi 80 B4 1,9TDI z 1993 roku. Forum znalazłem szukając w internecie rozwiązania problemów związanych z moją 80-tką, wielokrotnie informacje tutaj zawarte pomogły mi w naprawie auta, więc w końcu przyszedł czas żeby się zalogować. :mrgreen:
Witajcie. Mam na imię Adam, możecie mi mówić Benek
Za 3 dni będe swiętował 18 urodziny, niedługo skończe robić prawko i przymierzam się do zakupu samochodu..w sumie marzy mi się zadbana Audi 80 B4 1.9 TDI z silnikiem 1Z. Jestem z okolic Brześcia Kujawskiego ( niedaleko Włocławka ). Zarejestrowałem się w poszukiwaniu porad na temat 80-tek 
-
ManiekManiak
- Forum Audi 80