[80 B4 2.0 ABK] Sama jedzie :)
[80 B4 2.0 ABK] Sama jedzie :)
Tak z czystej ciekawosci - czy Wasze samochody, tez utrzymuja stala predkosc na 2-gim biegu? Czyli po wpieciu dwójki nie zwalnia do zadlawienia, tylko jedzie rowno mniej wiecej 10km/h. To czasem wygodne w korku, gorzej jak korek jedzie z mniejsza predkoscia wtedy musze miec non stop wlaczone sprzegło.
zawsze tak miałam wiec nie bede nic z tym robic, ale pozyczylam samochód i otrzymałam z komentarzem - "e, dziwnie jakos, sama jezdzi". To specyfika modelu czy tylko mojej indywidualistki?
zawsze tak miałam wiec nie bede nic z tym robic, ale pozyczylam samochód i otrzymałam z komentarzem - "e, dziwnie jakos, sama jezdzi". To specyfika modelu czy tylko mojej indywidualistki?
Ostatnio zmieniony 28 sty 2007, 12:04 przez aurissa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Re: [80 B4 2.0 ABK] Sama jedzie :)
To specyfika każdego sprawnego samochodu.aurissa pisze: To specyfika modelu czy tylko mojej indywidualistki?
- czarek_d20
- Forum Audi 80
Re: [80 B4 2.0 ABK] Sama jedzie :)
To jest normalne w każdym prawie aucie ze jedzie na pierwszym albo rdugim biegu bez gazu poprostu ma moc i tyle. Ja np. swoim autem jechałęm kiedyś z kolegą na drugim biegu pod góreczke i też niniua szła jak szalona. no bo musi iść i tyle.aurissa pisze:Tak z czystej ciekawosci - czy Wasze samochody, tez utrzymuja stala predkosc na 2-gim biegu? Czyli po wpieciu dwójki nie zwalnia do zadlawienia, tylko jedzie rowno mniej wiecej 10km/h. To czasem wygodne w korku, gorzej jak korek jedzie z mniejsza predkoscia wtedy musze miec non stop wlaczone sprzegło.
- radek kocio
- Forum Audi 80
ja juz dziesiec lat tak mam odkod jezdze audiczka i jest to normalne ale na wyszszych biegach tego nie rób bo sie silnik przeciąza i szkoda go u mnie nawet na 5 tak idzie tylko u mnie ostatnio cos na max gazie nie chce jezdzic i tym sie przejmuje hehe 130 i wiecej nie chce ale poradzimy sobie z tym koledzy mi juz piszą co to moze byc pozdrowienia dla maniaków audi 80 :lol: