Wydech sportowy
-
- Forum Audi 80
Wydech sportowy
Witam , musze wymienic wydech wiec wybor padl na sportowy ktory polecicie ? Mysleprzeznaczyc na to ok 250-300zl , i czy jest sens potem kupywac strumiennice sportowa wmiejsce kat czy faktycznie z wydechem sportowym poprawi to moment obr , w jaki sposob moge jeszcze podniesc osiagi mojej 80? Silnik to 2.0 B z gazem 90km , dodam ze wymieniam uszczelke podglowica ,uszczelniacze i pierscienie w sumie te czesci juz kupilem lecz moge wymienic , filtr powietrza ,filtr oleju ,olej tez wymieniam.
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
hmm, pytasz o sam końcowy tłumik jak rozumiem, :?: Poza tym nie wiem czy za tą kasę kupisz jakiś sensowny w sensie dobrej marki, sportowy tłumik.piotreq663 pisze:Mysleprzeznaczyc na to ok 250-300zl
No i na cuda nie licz za tą kwotę nie podniesiesz sobie mocy chyba że Twój ori jest już mocno zapchany.
A jeszcze napisz najlepiej w temacie jaki to motor konkretnie.
-
- Forum Audi 80
napisalem 2.0 B 90KM z GAZEM czy chodzi o cos wiecej? co myslisz o takim, zalezy na ladnym brzmieniu rowniez no i z czasem wsadzilbym strumiennice , a no i jak najtanszym kosztem ogolnie moge podniesc jego osiagi? co sadzisz o tym? jezeli zlamalem regulamin wstawieniem lniku , prosze o usuniecie,oczywiscie chodzi o koncowy
http://www.tuning1.com/info,2315
http://www.tuning1.com/info,2315
- Pieterb
- Forum Audi 80
czyli ABT i takie info piszemy w temacie tak by każdy wiedział o jakim silniku mowapiotreq663 pisze:napisalem 2.0 B 90KM z GAZEM czy chodzi o cos wiecej?
tanim kosztem to nawet dobrego remontu silnika nie zrobisz a ty chcesz moc podnieść. Nie da rady.piotreq663 pisze:a no i jak najtanszym kosztem ogolnie moge podniesc jego osiagi?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Michał
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
- Marcin_Skiii
- Forum Audi 80
Marcin_Skiii pisze:A małe pytanie ode mnie Jaki wydeszek końcowy co by ładnie mruczało a nie wyło? Mam ori wydech i wycięty kat, jest na wyzszych obrotach ciekawie, lecz brak tego pomruku Coś, ktoś?
Chcesz ładny i fajnie brzmiący wydech to RM MOTORS takie robi, wyrzeżbią taki jaki zechcesz nawet na wymiar
-
- Forum Audi 80
naprawde? tyle ze moj silnik jest nie po dobrym a calkowitym remoncie...PieterB pisze:czyli ABT i takie info piszemy w temacie tak by każdy wiedział o jakim silniku mowapiotreq663 pisze:napisalem 2.0 B 90KM z GAZEM czy chodzi o cos wiecej?tanim kosztem to nawet dobrego remontu silnika nie zrobisz a ty chcesz moc podnieść. Nie da rady.piotreq663 pisze:a no i jak najtanszym kosztem ogolnie moge podniesc jego osiagi?
- Pieterb
- Forum Audi 80
tak na prawdępiotreq663 pisze:naprawde?
więc tylko się cieszyć a założeniem jakiegoś taniego tłumika nic nie da znaczy mocy Ci nie przybędzie, więc jeśli ori dobry to ja bym tego nie zaczepiał.piotreq663 pisze: tyle ze moj silnik jest nie po dobrym a calkowitym remoncie...
Myślę że gdybyś wywalił kata to więcej byś zyskał.
90 km to tylko 90 km i szatana z tego nie zrobisz, niestety
ps to jeszcze napisz ile cie kosztował ten remont tak około.