Witam. Mam pewien problem z centralnym zamkiem. Mam nadzieję, że pomożecie troszkę albo coś doradzicie. Otóż nie tak dawno podczas normalnego użytkowania, zamknąłem samochód pilotem. Wszystko jak najbardziej grało. Problem znalazł się gdy próbowałem go otworzyć pilotem. Co widzę? Prócz migających świateł, to nic, bo zamek nie ruszył i drzwi w cały samochodzie nadal były zamknięte. Co ciekawe. Otworzyłem samochód kluczykiem - wszystkie drzwi momentalnie się otwierają. Próbę zamknięcia pilotem powtórzyłem i znów gra.
Pilot działa (reaguje na zamykanie drzwi, alarm, wyciszenie alarmu).
Może ktoś pomóc, albo doradzić co zrobić żeby to spróbować naprawić? Z góry byłbym wdzięczny.
[80 B4 1.9 TD] Centralny zamek - problem
-
- Forum Audi 80
[80 B4 1.9 TD] Centralny zamek - problem
Ostatnio zmieniony 24 lis 2015, 18:35 przez GregoryCFC, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Nie wydaje mi się, że akumulator ma coś wspólnego z niezadziałaniem otwarcia drzwi, jeśli faktycznie akumulator był słaby, to chociaż, jedne drzwi powinny się otworzyć :lol:
Ja bym się pokusił, do sprawdzenia przewodów przy centralce, może jakiś jest lekko naderwany i czasami styka czasami nie.
Albo po prostu słaba bateria w pilocie :lol:
Pozdro
Ja bym się pokusił, do sprawdzenia przewodów przy centralce, może jakiś jest lekko naderwany i czasami styka czasami nie.
Albo po prostu słaba bateria w pilocie :lol:
Pozdro