[B4 1.9 AAZ] Audi nie grzeje
-
- Forum Audi 80
[B4 1.9 AAZ] Audi nie grzeje
Witam
Mam taki problem w mojej audi nie grzeje nie mam pojęcia co morze być dodam że zrobiło mi sie to po wymianie płynu więc myślałem że to termostat kupiłem i nic co dalej głowica ale raczej nie bo niee ubywa płyn więc zostaje nagrzewnica ona raczej nie bo jak odpowietrze układ to grzeje a po paru kilometrach znowu zimne prosił bym o pomoc dzięki pozdrawiam
Mam taki problem w mojej audi nie grzeje nie mam pojęcia co morze być dodam że zrobiło mi sie to po wymianie płynu więc myślałem że to termostat kupiłem i nic co dalej głowica ale raczej nie bo niee ubywa płyn więc zostaje nagrzewnica ona raczej nie bo jak odpowietrze układ to grzeje a po paru kilometrach znowu zimne prosił bym o pomoc dzięki pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 lis 2015, 16:48 przez MATEUSZ 145, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Re: Audi nie grzeje
Kilka spraw do wyjaśnienia. Najpierw przeczytaj regulamin tego forum. Potem się do niego jako tako zastosuj. Jak już to ogarniesz to na górze strony jest takie coś jak szukaj. A materiał na temat układu chłodzenia jaki znajduje się na forum jest tak obszerny że by dobrą książkę napisał. Więc bądź tak łaskawy i nie rób śmietnika na własnym podwórku. A dodam że twój problem nie jest jakiś inny i nietypowy.MATEUSZ 145 pisze:Witam
-
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Płyn nie musi uciekać by uszczelka była do wymiany. Pewnego pięknego dnia jak będziesz daleko od domu zrobi ci psikusa i wrócisz na lawecie... Jeśli nie jesteś pewny sprawności głowicy to zrób test CO2 koszt ok 50zł.
Druga sprawa czy czasami nie masz LPG ? Jeśli tak to odłącz reduktor od układu chłodzenia i sprawdź czy dalej jest to samo...
Druga sprawa czy czasami nie masz LPG ? Jeśli tak to odłącz reduktor od układu chłodzenia i sprawdź czy dalej jest to samo...
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80