Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Poszukiwany Blacharz Cieszyn/Jastrzębie/ Śląskie

Posty typu poszukuję mechanika, warsztatu, klubowicza, potrzebuję wypożyczyć itp.
ODPOWIEDZ
wsp233
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Michał
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1,8 AEB

Poszukiwany Blacharz Cieszyn/Jastrzębie/ Śląskie

Post autor: wsp233 » 01 sie 2026, 12:11

Cześć, po długim czasie wracam na forum w poszukiwaniu pomocy.

Udało mi się zrobić swap w Audi 80 B4 z ABT na 1.8T AEB na Ecumasterze. Auto jest już blisko etapu rozszerzonego przeglądu, ale zostało kilka rzeczy do dokończenia.

Samodzielnie wymieniłem próg, natomiast prawe tylne nadkole i okolice tylnej wnęki bagażnika były mocno zjedzone, prawdopodobnie przez nieszczelność w okolicy osłony wlewu paliwa. Wyciąłem chore fragmenty i kupiłem reperaturkę, ale obawiam się, że dobre spasowanie nadkola i odtworzenie wewnętrznych elementów może mnie przerosnąć.

Czy znacie w okolicy Cieszyna, Jastrzębia-Zdroju kogoś, kto nie boi się spawać starszych samochodów i robi takie rzeczy sensownie?

Nie chodzi mi o pokazową renowację ani lakierowanie pod wystawę. Zależy mi przede wszystkim na technicznie dobrym spawaniu, spasowaniu reperaturki, odtworzeniu wewnętrznego nadkola i tylnej wnęki bagażnika tak, żeby dało się to później porządnie zabezpieczyć. Lakierowanie i konserwację mogę ogarnąć sam.

Będę wdzięczny za namiary albo polecenia. Mogę podesłać zdjęcia zakresu prac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukiwany/Poszukiwana”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl