I pewnie się obejdzie.
Postaraj się przy tym zrobić kilka wyrażnych fotek. -Przydadzą się potomności. Ja już siedzę na róznych forach parę ładnych lat, i jeszcze nie widziałem jak tam w środku jest to poukładane.
A chodzi mi zwłaszcza o kółko które daje impulsy do prędkościomierza. Jak się widziało i wie to małe piwo, ale dla większości biedaków to czarna magia.
[B4 ABK] Urwana flansza w środku skrzyni. POMOCY ! ! !
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
- Radek_ER19
- Forum Audi 80
Jednak da rady bez ściągania skrzyni. Wystarczy, że ściągnę lewy dekielek skrzyni i będę miał dostęp do wszystkich odłamków. Teraz prośba do was. Macie jakąś starą rozwaloną skrzynie z której moglibyście wyciągnąć flansze ze średnicą 106 mm i mi sprzedać?? Ciężko jest dostać takie cudo. Na szrotach chcą sprzedawać z całą skrzynią ;/ Popytajcie też znajomych jak możecie.
- elektronic
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
Oki dzięki. Napisałem do nich i tutaj na forum
[ Dodano: 2014-03-27, 16:37 ]
Udało się wyciągnąć resztki bez ściąganie skrzyni. Wypróbowałem sobie to na początku na starej skrzyni z b3 czy przez ściągnięcie dekielka dostane się do odłamków. Nową flansze udało mi się dorwać za 50 zł. Oto zdjęcia dla potomności.
[ Dodano: 2014-03-27, 16:37 ]
Udało się wyciągnąć resztki bez ściąganie skrzyni. Wypróbowałem sobie to na początku na starej skrzyni z b3 czy przez ściągnięcie dekielka dostane się do odłamków. Nową flansze udało mi się dorwać za 50 zł. Oto zdjęcia dla potomności.