Teraz go nie ma

Proszę pomóżcie, gdzie rozpocząć poszukiwania, od czego zacząć?
Gdzie jest ten brzęczyk?
Jak masz mini-checka w liczniku (3 kontrolki na górze i kratka zaraz pod nimi) to w tej kratce jest brzęczyk.antares2000 pisze:Gdzie jest ten brzęczyk?
to jedynie chyba tylko z innego przełożyć... pytanie czy przy zakupie używanego licznika głośniczek będzie sprawny i czy będzie pasował bo zauważyłem że nieznacznie ale MC potrafią się różnić między sobą? oglądałem wczoraj mnóstwo ofert liczników i żaden sprzedawca nie pisze czy głośnik sprawnyPieterB pisze:problem w tym że ja nigdzie takiego głośnika nie mogłem dorwać.
niestety nie ale chyba 80% marketowych słuchawek z mikrofonem będzie miało coś takiego, popatrzę jeszcze jutro bo wydawało mi się, że gdzieś zostawiłem taki na zapasantares2000 pisze:pamiętasz może parametry tego głośniczka? impedancję albo chociaż średnicę?maro0912 pisze:ja wyciągnąłem głośnik z jakiś starych słuchawek i pasował jak by tam zawsze był
ja mam kilka ale niestety są inne i nie pasują więc z 80% to bym nie powiedziałmaro0912 pisze:antares2000 napisał/a:
maro0912 napisał/a:
ja wyciągnąłem głośnik z jakiś starych słuchawek i pasował jak by tam zawsze był
pamiętasz może parametry tego głośniczka? impedancję albo chociaż średnicę?
niestety nie ale chyba 80% marketowych słuchawek z mikrofonem będzie miało coś takiego, popatrzę jeszcze jutro bo wydawało mi się, że gdzieś zostawiłem taki na zapas