[B4] Brzęczyk na desce
[B4] Brzęczyk na desce
Witam. MAm putanie odnosnie tego brzeczyka posrodku zegarów: czy on powinien brzeczec , jesli drzwi sa otwarte?
- Brother_red
- Forum Audi 80
Ale tylko jak zostawisz brykę na światłach i wyjmiesz kluczyki ze stacyjki. Miałem kiedyś problem z tym głośniczkiem/bzyczkiem, sygnalizował za każdym razem kiedy otwierałem drzwi czy światła były włączone czy wyłączone. Problem tkwił w autochecku, miałem na podmiankę drugi i po kłopocie. I pisz poprawnie !!!!!! źle się czyta !!!!! :-x
jak zlokalizować czy ma brzęczyk, czy nie? Bo nic mi nie brzęczy przy wyżej opisywanych czynnościach.
AutoCheck - to jest tylko w tedy gdy mam dodatkowo wyświetlacz z informacjami, czy może być z tradycyjnymi kontrolkami? Jak sprawdzić czy wszystkie kontrolki świecą? Bo wydaje mi się, że mam więcej niż widzę przy odpalaniu auta, ale jeszcze nie widziałem aby się podświetliły? Czy jest kontrolka od świateł mijania? Bo mi świeci tylko od długich [80 B4]
AutoCheck - to jest tylko w tedy gdy mam dodatkowo wyświetlacz z informacjami, czy może być z tradycyjnymi kontrolkami? Jak sprawdzić czy wszystkie kontrolki świecą? Bo wydaje mi się, że mam więcej niż widzę przy odpalaniu auta, ale jeszcze nie widziałem aby się podświetliły? Czy jest kontrolka od świateł mijania? Bo mi świeci tylko od długich [80 B4]
AC wyświetla pojedyncze duże ikonki w tym okienku na górze
kontrolki świateł mijania nie ma
włącz światła i wyjmij kluczyk ze stacyjki i otwórz drzwi kierowcy - powinien być pisk
kontrolki można sprawdzić "po zapłonie" włączając wszystkie dodatkowe urządzenia itp... ale ABS i AirBagu i CheckEngine i tak sie nie zaświecą, chyba ze są uszkodzone
kontrolki świateł mijania nie ma
włącz światła i wyjmij kluczyk ze stacyjki i otwórz drzwi kierowcy - powinien być pisk
kontrolki można sprawdzić "po zapłonie" włączając wszystkie dodatkowe urządzenia itp... ale ABS i AirBagu i CheckEngine i tak sie nie zaświecą, chyba ze są uszkodzone
mam takie cos...ale to mnie zasmucilo-bo teraz wiem ze mam go zepsutego duzo roboty by znaleźć usterke i ja usunac??cobra pisze:wszystkie modele B4 wyposażone w MiniCheck miały brzęczyk...
jeśli masz między obrotomierzem, a prędkościomierzem, a pod kwadracikiem z ikonkami takią siateczkę, to masz MC i masz brzęczyk
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: