Witam
mam pewien problem z wyświetlaczem temperatury zewnętrznej. Po podłaczeniu całego sprzętu wszystko działa lecz ku mojemu zdziwieniu temperatura wyświetla się w
Fahrenheit 'ach zamiast Celcjuszach. Czy ktoś wie jak mozna to zmienic na nasze celcjusze???
pozdrawiam
[80 b4] Celcjusz za Fahrenhei'ta. Czy ktoś zna rozwiązanie?
-
- Forum Audi 80
Tak będzie działać, ewentualnie wystarcy, ze podpeniesz swoj do kogos kto ma klimatronic i zmienisz na nim jednostki wsywietlaniapiotrek754 pisze:witam mam ten sam problem co kolega wymienił na wstępie auto mam sciągnięte z usa z tąd tez mam stopnie wyświetlane w F jednak klime mam analogową czy np jag kupiłbym wkaznik wyświetlany w C to by działało???
nie, w ten sposób nic nie zrobisz Jakubie, wyświetlacz musi być na stałe podpięty do klimatronikajmm pisze:Tak będzie działać, ewentualnie wystarcy, ze podpeniesz swoj do kogos kto ma klimatronic i zmienisz na nim jednostki wsywietlaniapiotrek754 pisze:witam mam ten sam problem co kolega wymienił na wstępie auto mam sciągnięte z usa z tąd tez mam stopnie wyświetlane w F jednak klime mam analogową czy np jag kupiłbym wkaznik wyświetlany w C to by działało???