Mobilki co oznaczają te kontrolki? Mam auto od kwietnia i ciagle tak bylo, nie znam sie za bardzo na samochodach ale poprzedni wlasciciel mowil ze to normalne i tak ma byc, ale mi sie wydaje ze nie powinno tak byc,
Wogole to do czego jeszcze słuy ten wyswietlacz w ktorym migają te kontrolki?? W instrukji ( po niemiecki- ja niestety niemca nie znam) jest tam napis ok.
Wyjasnijcie mi sprawe i z kontrolkami i ogolnie z przeznaczeniem tego wyswietlacza. Pozdrawiam
Uploaded with ImageShack.us
[80 b3]Co oznaczają te kontrolki??
[80 b3]Co oznaczają te kontrolki??
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2010, 16:31 przez DigiArt, łącznie zmieniany 1 raz.
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Primo - źle nazwany temat.
Secundo - było.
Tercio - Idąc od samej góry w porządku: temperatura wody, hamulce, ładowanie akumulatora, olej (na samym dole). Jeśli migają przed uruchomieniem silnika to tak ma być, poprostu wiesz, że żaróweczki działają. Jak migają po uruchomieniu samochodu to znak że jest coś nie tak.
Secundo - było.
Tercio - Idąc od samej góry w porządku: temperatura wody, hamulce, ładowanie akumulatora, olej (na samym dole). Jeśli migają przed uruchomieniem silnika to tak ma być, poprostu wiesz, że żaróweczki działają. Jak migają po uruchomieniu samochodu to znak że jest coś nie tak.
- percevalle
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH