[80 b4 2.8 AAH]komputer pokladowy
[80 b4 2.8 AAH]komputer pokladowy
Witam mam pytanie da sie dorezac kompa pokladowego do mojej audicy?? mam jakiegos checka ale chcial bym miec jeszcze spalanie i cala ta reszte jak to wyglada w praktyce??
Ostatnio zmieniony 21 gru 2006, 18:51 przez yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
Koszta.... Zegary z kompem albo sam komp to od 200zł wzwyż, do tego manetka albo przełącznik na deske, zależnie od rocznika, max 200zł
Co do PM to nie wiem, komp bierze sygnały z jednostki sterującej silnikiem, jak PM taką posiada, to nie powinno być problemu, chociaż chyba z 2.0 ABT jest problem, że nie wszytkie opcje działają
Ogołnie BC to bardzo wkurzajace urzadzenie, jesli uzywa sie wskazania spalanie chwilowego :mrgreen:
Co do PM to nie wiem, komp bierze sygnały z jednostki sterującej silnikiem, jak PM taką posiada, to nie powinno być problemu, chociaż chyba z 2.0 ABT jest problem, że nie wszytkie opcje działają
Ogołnie BC to bardzo wkurzajace urzadzenie, jesli uzywa sie wskazania spalanie chwilowego :mrgreen:
no wlasnie jak zapala ci sie rezerwa ja mam jakis check chyba mini:P i mam tam brems licht i zarowki i takie tam i jest tez rezerwa paliwa ale ona sie praktycznie nie wlancza to znaczy ze jak juz nawet wskazowka jest na ostatniej czerwonej kresce to i tak nic nie pokazuje check tak ma byc czy ja mam cos nie tak??