Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

[B4 ABC 2.6] Kontrolka kierunek prawy oraz dlugie swiatla

ODPOWIEDZ
michalkochanows
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABC 2.6] Kontrolka kierunek prawy oraz dlugie swiatla

Post autor: michalkochanows » 22 lip 2008, 15:39

Witam
Mam maly problem kiedy wlaczam swiatla mijania na tablicy z predkosciomierzem pali mi sie kierunek w prawo i kontrolka od dlugich swiatel oraz jak jade nie podnosci sie predkosciomierz oraz nie naliczaja sie kilometry
Kiedy jade i wylaczam swiatla wszystko wraca do normy czy ktos jest w stanie mi pomoc

Mam Audi 80 B4 2.6 V6 Avant

!!! ZOBACZYLEM WSZYTSKO NA FORUM I NIE BYLO TEGO ZAPYTANIA DO B4 tylko do B3
Ostatnio zmieniony 22 lip 2008, 15:49 przez michalkochanows, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Danek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Damian
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.2 KK
Kontakt:

Post autor: Danek » 22 lip 2008, 16:01

Po pierwsze Kolego proszę pamiętać o ujmowaniu TAG-a w nawias kwadratowy! Po drugie proszę nie krzyczeć - pisanie wielkimi literami oznacza krzyk. Po trzecie, ze względu na bardzo podobną budowę zespołu wskaźników i przełączników w B3 i B4 tematy są pokrewne. A tak na marginesie to o wskaźnikach w B4 też było sporo wątków :-P np. tu masz opis jak naprawić/wyczyścić viewtopic.php?t=17467&highlight=problem ... B1cznikiem tu : viewtopic.php?t=8846&highlight=problem+ ... B1cznikiem z kolei o podobnej usterce jak u Ciebie (co prawda w B3 ale to bez większego znaczenia). To tyle co na szybko znalazłem. Więc proszę uważniej przeglądać forum.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl