Witam
Mam delikatny problem. Po przekreceniu kluczyka świeci mi sie kontrolka od kierunków przyczepki. Odpalam auto dalej się świeci. Wciskam awaryjny - dalej sie świeci ale delikatnie pulsujac i kierunki do tego- oczywiscie było by wszystko ok gdyby nie jej ciągłe świecenie.
To na 100 % są kierunki od przyczepki gdyz iż ponieważ kiedys mialem ją podpietą i tak ją odkryłem. xD
Podejrzewam gdzies zware delikatna( ale dalej groźne ).
Kontrolka jest na oddzielnej oprawce. Idą 2 przewody. Niebieski i brązowy. Oczywiscie wszystko wystaje z głównej wiązki od kostek zegarów
Pytanie brzmi . Gdzie dalej idą te przewody ? Gdzie szukać ich dalej.
Hak standardowo jest podpiety do tylnej lampy. Jutro mam czasu to to przegladne . Ale jak narazie pisze do was Panie i Panowie.
Mam nadzieje , że mnie admin za jaja nie powiesi - w najgorszym wypadki przeniesie na odpowiedni dział
ABS & EDS działa - jestem z siebie dumny . Ale nie polecam temu nikomu Ciężko jest
[B4 1.9 1Z] Kontrolka kierunkowskazów przyczepki
- szymon_xd2
- Forum Audi 80
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
- szymon_xd2
- Forum Audi 80
Dzięki za jakiekolwiek Info Jutro rano coś bede działał sprawde ten tropPiotrekdriver1 pisze:Z tego co kojarzę to te przewody idą do przekaźnika kierunków który jest schowany za deską rozdzielczą nad pólka nad nogami kierowcy.
W tej chwili nie mam wglądu pod połke ale skoro mam hak to tam powienien byc przekaznik nr 22
21- bez haka
22 - z hakiem wyczytane w internetach Żeby nie było, że nic nie robie