[B4 1Z] Kostka stacyjki
[B4 1Z] Kostka stacyjki
W związku z tym że moja stacyjka odmówiła posłuszeństwa(zablokowana pozycja rozruch),to mam pytanie które styki należy zewrzeć żeby kręcił rozrusznik,wydaje mi się że 15 i 30 ale nie jestem pewny,a i na pewno nie jest to wina samej kostki bo założyłem nową i działa tylko zapłon.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Słuchaj to nie wina kostki,bo nawet na ori pali jak ją potraktujesz śrubokrętem,kostka była wyciągnięta i sytuacja się nie zmieniła,nie mam rozruchu na kluczyku
Problem prawie rozwiązany,bo mam starą kostkę do podglądu,po rozruchu z zaciskiem 30 pojawia się napięcie na zacisku 50 i 50b, a nie chciał bym czegoś spalić.
Problem prawie rozwiązany,bo mam starą kostkę do podglądu,po rozruchu z zaciskiem 30 pojawia się napięcie na zacisku 50 i 50b, a nie chciał bym czegoś spalić.
-
- Forum Audi 80
ja mam podobny problem ale mi zamarza zamek wraz z calym tym zamkiem z boku drzwi i do tego pekł mi klucz od odpalania auta sprawdzałem inny ale nie wiem czy nie pasuje inny kluczyk z tych co mam a mam az 2 bez tamtego polamanego oczywiscie czy moze stacyjka zamarzla i nie moge przekrecic kluczyka...moge powiedziec ze mam dosyc duzo wilgoc w aucie.