Witam!
Jak w temacie... Potrzebuję nr części, a mianowicie gniazda do którego wchodzi wtyczka (5 pinów) od wyświetlacza temperatury zewnętrznej. Nie chcę robić druciarstwa i podłączać tego na wsuwkach, tylko chcę, żeby podłączenie było wykonane jak najbardziej profesjonalnie i użytkowo Próbowałem namierzyć i zamówić to gniazdo w ASO jednak sprzedawca stwierdził, że owszem... zamówi mi tą część ale tylko wtedy jak podam mu nr katalogowy... Boże chroń Polskę przed takimi ludźmi...
[audi 80 all] nr gniazda do wyświetlacza temperatury
- Kosmos13ar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
nr części 893 971 635-wtyczka
gniazdo-BORG 75987
a wyświetlacz-4 A0 919 272
Kolego może pomożesz mi w czymś:
Mam mały problem chciałem przełożyć wyświetlacz temperatury i wiązkę elektryczną.
Nie dałem rady zdemontować wiązkę od wyświetlacza do czujnika więc musiałem przeciąć przewody.
Jak to teraz połączyć w całość?
Do czujnika szły 2 przewody (brązowy z czarnym paskiem i brązowy z białym paskiem)
Od wyświetlacza żółta wtyczka
1-Biało niebieski
2-Brązowo żółty
3-Brązowy
4-Niebiesko siwy
5-Niebiesko czerwony
może mi doradzisz gdzie te przewody podpiąć ?
gniazdo-BORG 75987
a wyświetlacz-4 A0 919 272
Kolego może pomożesz mi w czymś:
Mam mały problem chciałem przełożyć wyświetlacz temperatury i wiązkę elektryczną.
Nie dałem rady zdemontować wiązkę od wyświetlacza do czujnika więc musiałem przeciąć przewody.
Jak to teraz połączyć w całość?
Do czujnika szły 2 przewody (brązowy z czarnym paskiem i brązowy z białym paskiem)
Od wyświetlacza żółta wtyczka
1-Biało niebieski
2-Brązowo żółty
3-Brązowy
4-Niebiesko siwy
5-Niebiesko czerwony
może mi doradzisz gdzie te przewody podpiąć ?
Kosmos13ar, tu masz odpowiedzi na swoje pytanie https://audi80.pl/allhow-to-make-wys ... t29348.htm