Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

[b3 1,8s] pająk

ODPOWIEDZ
piotrpiter

[b3 1,8s] pająk

Post autor: piotrpiter » 04 wrz 2011, 11:07

witam witam ! mam pytanko odnosnie części pająka odpowiadajacego zawycieraczki iawaryjne.stary pajak ori juz wymiekł i dorwałem pajaka od kombika. i teraz pytanie czy dodatkowy styk właczajacy wycieraczke i spryskiwacz tylniej szyby nie bedzie kolidował z...czyms innym bo jak tow sedanie instalacji takowej niema .czy poprostu pin w tyczce bedzie trwale odłaczony od reszty instalacji ?i czy poprostu moge ten z kombika naluziezamontowac do sedana? <piwo>

Audi 80 Polska
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Andrzej Cz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: Audi 80 Polska » 04 wrz 2011, 11:52

piotrpiter pisze:stary pajak ori juz wymiekł i dorwałem pajaka od kombika.
Czyli nie masz tam włączników od awaryjnych? Ja kiedyś podłączałem tak samo do B3 ale miałem dwa pająki od B4 sedana i avanta. Nie pamiętam przy której kombinacji ale nie działały mi kierunkowskazy jak wrzuciłem go z prawą częścią.

piotrpiter

Post autor: piotrpiter » 04 wrz 2011, 12:57

włacznik do awaryjnych mam i w tym właczniku w którym uszkodzona jest czesc do wycieraczek i awaryjne mam w pajaku od kombi zta róznica ze dzwignia od kombika ma dodatkowy ruch od siebie czyli wycieraczka od szyby tylniej i czy to bedze grało auto sedan apajak od kombika ,tu mam problemmmm

Audi 80 Polska
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Andrzej Cz
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH

Post autor: Audi 80 Polska » 04 wrz 2011, 13:05

awaryjne mam w pajaku od kombi
To pewnie masz pająka od coupe bo w avantach był już włącznik awaryjnych w innym miejscu.

piotrpiter

Post autor: piotrpiter » 04 wrz 2011, 13:29

wiecie co jak tego niesprawdze to sie nie dowiemy ide badac

[ Dodano: 2011-09-04, 14:49 ]
......cytat-Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.

poki co troche pomogło

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl