Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 1.9 1Z] Pająk z Cabrio(96) do 1Z (94rok)

ODPOWIEDZ
ieble
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 1.9 1Z] Pająk z Cabrio(96) do 1Z (94rok)

Post autor: ieble » 24 maja 2016, 08:07

Panowie zabieram się za zmianę kierownicy w swojej audi - kupiłem kpl - kierownica (mały wieloklin), obudowa , pająk - i właśnie pająk znacząco różni się od tego co mam w aucie - chodzi o kostkę (ilość i grubość pinów). Posiadam instalację w garażu przy której jest wtyczka która spasuje do tego zakupionego pająka.

Pytanie bo u mnie jest mniej pinów niż w pająku który dostałem - czy wystarczy że obsadzę te przewody które są podłączone w moim pająku? - położenie pinów jest inne. Czy to jest tak że np. pin 58 - (podświetlenie licznika, nawiewów) w obu manetkach pełni tą samą funkcję mimo innego położenia na pająku? i tak kolejno 56a, 56b, 3, 30, PL, PR ??

Druga sprawa - czy manetka tempomatu jest rozbieralna - chodzi mi o tą część gdzie jest sterowanie tempomatu - czy muszę przekładać całe ramie.

[ Dodano: 2016-05-24, 08:07 ]
Pająk założony - kostka od wł. świateł jest inna (posiada więcej grubszych pinów) - po podłączeniu wg schematu - wszystko śmiga - kierka S-line założona, kierunki odbijają klakson działa. Temat można zamknąć.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl