[B3,80] Pomocy! Mruga czerwony wykrzyknik
[B3,80] Pomocy! Mruga czerwony wykrzyknik
Witam
Prosze o pomoc.
Na zdjęciu poniżej jest pokazany właśnie ten wykrzyknik
Dioda ta na początku zaczęła mi mrugac jak wjeżdżałem na jakieś większe wzniesienie np. na podjazd przed domem. Mrugneła raz i gasła.
Po jakimś czasie mrugała dwukrotnie.
Po kilku dniach mrugała jak najechałem na jakąś nierówność, typu próg zwalniający lub dziura w jezdni... których nie trzeba szukac
Od wczoraj dioda ta mruga prawie cały czas jak jade... Czy jade szybko czy powoli...
Płyny wszystkie są uzupełnione.... chłodniczy... olej itd
Prosze o pomoc :-| :-| :-|
Co to może być? :?:
Prosze o pomoc.
Na zdjęciu poniżej jest pokazany właśnie ten wykrzyknik
Dioda ta na początku zaczęła mi mrugac jak wjeżdżałem na jakieś większe wzniesienie np. na podjazd przed domem. Mrugneła raz i gasła.
Po jakimś czasie mrugała dwukrotnie.
Po kilku dniach mrugała jak najechałem na jakąś nierówność, typu próg zwalniający lub dziura w jezdni... których nie trzeba szukac
Od wczoraj dioda ta mruga prawie cały czas jak jade... Czy jade szybko czy powoli...
Płyny wszystkie są uzupełnione.... chłodniczy... olej itd
Prosze o pomoc :-| :-| :-|
Co to może być? :?:
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
to jest jeszcze nic .... mój ojciec rozebrał swego czasu pół auta (Tavria) szukając zwarcia na kablach bo mrugała mu kontrolka jak jechał na zakręcie... płynu było na oko dość dopiero po dolaniu jeszcze tych dwóch kropel kontrolka dała spokój od tego czasu już wiem że to kontrolka jest od płynu hamulcowego (często połączona z kontrolką ręcznego )