Witam.
Panowie potrzebuję rozpiskę pinów kostek do zegarów.Chyba jakieś zwarcie się gdzieś zrobiło, ponieważ po włączeniu prawego kierunku świeci się kontrolka od świateł drogowych a po włączenie drogowych świeci kontrolka od kierunku.Na zewnątrz oświetlenie jest ok tylko kontrolki świrują.Proszę o pomoc, pozdrawiam.
[80 B3] problem z kontrolkami
Kable są raczej w porządku, jakbym wiedział które idą do tych kontrolek to bym wyciął i wlutował nowe tylko właśnie nie wiem które to.
[ Dodano: 2010-08-08, 15:15 ]
Panowie dodam ,że kontrolki świrują tylko przy zapalonych światłach postojowych i mijania.
Gdy tylko załączę światła lekko żarzy kierunek prawy(kontrolka) i kontrolka od świateł mijania.Czy przyczyną może być brak masy?
[ Dodano: 2010-08-08, 15:15 ]
Panowie dodam ,że kontrolki świrują tylko przy zapalonych światłach postojowych i mijania.
Gdy tylko załączę światła lekko żarzy kierunek prawy(kontrolka) i kontrolka od świateł mijania.Czy przyczyną może być brak masy?
- wampir1988
- Audi 80 Klub
napisałem ci już pw i z tego opisu mogę powiedzieć miałem dokładnie to samo i jednak to była wypalona ścieżka (pewnie po jakimś zwarciu zrobionym przez kogoś) plus od podświetlania na płycie. Pomogła wymiana płyty zegarów żadne dodatkowe masowanie nic tu nie pomorze :mrgreen: wiem co mówię sam z tym walczyłem kilka ładnych miechów i nawet m i ten problem spać nie dawał a teraz jest git <ok>
Noo więc pisz i rób foty i będziemy działać tak żeby i twoje oczy mogły się cieszyć ładnym pomarańczowym podświetlaniem :mrgreen:
aha i obowiązkowo napisz skąd jesteś bo może akurat gdzieś z mojego regionu to może nawet powalczymy z tym przy
Noo więc pisz i rób foty i będziemy działać tak żeby i twoje oczy mogły się cieszyć ładnym pomarańczowym podświetlaniem :mrgreen:
aha i obowiązkowo napisz skąd jesteś bo może akurat gdzieś z mojego regionu to może nawet powalczymy z tym przy