[b4 aah] zerowanie licznika
[b4 aah] zerowanie licznika
Witam!
Noszę się z zamiarem zakupienia nowych zergarów.. ze wzgłędu na fakt, ze u mnie rozlały się wyświetlacze...
i mam dodatkowe pytanie... jak wyzerować zegary w nowym liczniku? bo nabite jest 260 tyś. km a chce mieć zero =]
Noszę się z zamiarem zakupienia nowych zergarów.. ze wzgłędu na fakt, ze u mnie rozlały się wyświetlacze...
i mam dodatkowe pytanie... jak wyzerować zegary w nowym liczniku? bo nabite jest 260 tyś. km a chce mieć zero =]
gdzieś ktoś mówł/pisał, że to raczej ciężka sprawa i lepiej kupić jakieś używki... zresztą mam problem nie tylko z wylanymi wyświetlaczami ale również ze wskaźnikami prędkościomierza czy obrotomierza... bo czasami wskazówka potrafi po prostu umrzeć ;( wtedy albo pomaga stukanie w szybke albo po prostu czekanie, aż samo sie naprawi ;(
tak więc sama tylko wymiana rozlanych wyświetlaczy nie wchodzi w grę!!!
tak więc sama tylko wymiana rozlanych wyświetlaczy nie wchodzi w grę!!!
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 19:41 przez chodor, łącznie zmieniany 1 raz.
tak! z resztą prosze bardzo foto:
dlatego chce wymienić...
znalazłem zegary za 250zł ale z AC... i po pierwsze nie wiem czy da sie je zamontować u mnie...
a po drugie słyszałem, ze do B4 pasuja zegary z FISem z A4 i zastanawiam się czy nie wolałbym tych z FISem
dlatego chce wymienić...
znalazłem zegary za 250zł ale z AC... i po pierwsze nie wiem czy da sie je zamontować u mnie...
a po drugie słyszałem, ze do B4 pasuja zegary z FISem z A4 i zastanawiam się czy nie wolałbym tych z FISem
Ostatnio zmieniony 23 lip 2013, 14:36 przez chodor, łącznie zmieniany 2 razy.
Da się zamontować tylko AC musi być od V6.chodor pisze:znalazłem zegary za 250zł ale z AC... i po pierwsze nie wiem czy da sie je zamontować u mnie...
Kwestia przepięcia kilku przewodów.
To jest już grubsza rzeźba.chodor pisze:a po drugie słyszałem, ze do B4 pasuja zegary z FISem z A4 i zastanawiam się czy nie wolałbym tych z FISem
Najprostsza opcja kup te zegary za 250 zł, podmień wyświetlacz od BC, a resztę opchnij dalej.
https://audi80.pl/b4liczniki-z-a6c5- ... t72145.htm
Tu masz temat z zegarami A6.
Wyzerowanie licznika kilometrów w A80 to konieczność rozkręcenia go.
Tu masz temat z zegarami A6.
Wyzerowanie licznika kilometrów w A80 to konieczność rozkręcenia go.