Witam Wszystkich. Jestem nowym forumowiczem, oficjalne powitanie napisałem <ok>
Noszę się z zamiarem wymiany moich słoneczników które sąś tylko z jednym lusterkiem i kieszonką, na właśnie te z dwoma lusterkami i podświetleniem. Moje AUDI to B4 Avant , 1,9 TDI rok 1994, a na wyposażeniu jest klimatyzacja, el.szyby x 4, el. lusterka, czarna skóra. I stąd teraz moje pytania:
1) Co dokładnie muszę zakupić oprócz oczywiście słoneczników.
2) Czy słoneczniki są wyposażone w kabelki, bo widziałem parę zdjęć i niektóre nie miały kabelków.
3) Czy jak kupię same słoneczniki i je przykręcę, kable podciągnę to będzie działać?
O Audi dopiero się uczę
[B4 Coupe ALL] daszek z lampką po stronie kierowcy-home made
Witam . Wyczytałem ze pali bezpiecznik takie rozwiązanie, ale raczej przy gotowych daszkach z podświetleniem nie jest to skomplikowana operacja?
Mam jeszcze pytanie tego typu. Przeglądając posty zauważyłem ze na uchwycie od którego można odczepić daszek (ten uchwyt blisko lusterka) Ma metalową blaszkę?? Ja raczej takiej nie mam wiec czy tez muszę z tym kupić?
Mam jeszcze pytanie tego typu. Przeglądając posty zauważyłem ze na uchwycie od którego można odczepić daszek (ten uchwyt blisko lusterka) Ma metalową blaszkę?? Ja raczej takiej nie mam wiec czy tez muszę z tym kupić?
No to ja będę ogarniał w obu w takim razie bo od strony pasażera mam tylko zwykłe lustro
Tylko mam jeszcze jedną wątpliwość. Jak one były podłączone oryginalnie i jak trzeba podłączyć nie oryginalnie. Mam tu na myśli to, że raczej nie były puszczane kable prawda? więc jeśli my musimy puscić kable to czy da to się zrobić jakoś tak żeby nie było ich widać i jednocześnie można było osłone przekładać na boczną szybę?
Tylko mam jeszcze jedną wątpliwość. Jak one były podłączone oryginalnie i jak trzeba podłączyć nie oryginalnie. Mam tu na myśli to, że raczej nie były puszczane kable prawda? więc jeśli my musimy puscić kable to czy da to się zrobić jakoś tak żeby nie było ich widać i jednocześnie można było osłone przekładać na boczną szybę?