Montaż spyskiwaczy RS2
FranoF1,
Jak to ? Kurcze jestem pewien ze gdzies to mialem .... jak znajde to podrzuce ...
[ Dodano: 2008-05-30, 20:40 ]
FranoF1,
Jutro dorwe moze przewod nowy to bede modzil ... Teraz auto umylem i zal mi pryskac
[ Dodano: 2008-05-30, 21:14 ]
[ Dodano: 2008-06-01, 00:43 ]
Dobrze ze nie kupilem nowego spietrzacza bo dzialaja juz oba spryski ... Wydaje mi sie ze wine moge obarczyc slaby akumulator ktory nie dawal wystarczajaca pradu do pompki i slabo pompowalo dlatego tylko jeden smigal ... Cale szczescie problem rozwiklany, czyli mozna spokojnie montowac tak jak ETKA mowi
Jak to ? Kurcze jestem pewien ze gdzies to mialem .... jak znajde to podrzuce ...
[ Dodano: 2008-05-30, 20:40 ]
FranoF1,
Jutro dorwe moze przewod nowy to bede modzil ... Teraz auto umylem i zal mi pryskac
[ Dodano: 2008-05-30, 21:14 ]
Z tego co ja kojarze to ten numer 8A0 955 138 koszt 8,75 euro czyli praktycznie tyle samo co spryski ;PFranoF1 pisze:nie znalazłem podkładek w etce brak numeru :-x
[ Dodano: 2008-06-01, 00:43 ]
Dobrze ze nie kupilem nowego spietrzacza bo dzialaja juz oba spryski ... Wydaje mi sie ze wine moge obarczyc slaby akumulator ktory nie dawal wystarczajaca pradu do pompki i slabo pompowalo dlatego tylko jeden smigal ... Cale szczescie problem rozwiklany, czyli mozna spokojnie montowac tak jak ETKA mowi
no to teraz możesz spokojnie spaćDobrze ze nie kupilem nowego spietrzacza bo dzialaja juz oba spryski ... Wydaje mi sie ze wine moge obarczyc slaby akumulator ktory nie dawal wystarczajaca pradu do pompki i slabo pompowalo dlatego tylko jeden smigal ... Cale szczescie problem rozwiklany, czyli mozna spokojnie montowac tak jak ETKA mowi