Witam jako ,że kolega UKI_XX rzucił pomysł na kapturki https://audi80.pl/b4-19-tdi-1z-kable ... e+%BFarowe to postanowiłem go dziś w prowadzić w życie nie dałem tylko koszulek termo jak pisał Uki ale co tam
1.kupujemy kostkę w elektrycznym za 5-7zł i odcinamy to co nam potrzeba w naszym przypadku 4 szt. oraz ,,obieramy'' z plastiku
2.Przykręcamy naszą ,,rurkę'' jednym końcem do kabelka a drugim do świecy żarowej
Włala i gotowe a można dać śrubki na imbus, gwiazdkę itp ale ja zostawiłem tak jak jest czyli na śrubokręt płaski wystarczy tylko dobrze wygiąć nadgarstek i można wszystko ładnie skręcić.
Jako iż to moje pierwsze udokumentowane rezanie i wstawione na forum w tym dziale to poproszę o łaskawe obchodzenie się z komentarzami (nie jechać mnie) <osohozi>
[B4 1.9 tdi-1Z] Rezanie kapturków na świece żarowe
[B4 1.9 tdi-1Z] Rezanie kapturków na świece żarowe
Ostatnio zmieniony 30 sty 2011, 08:26 przez skoti, łącznie zmieniany 1 raz.
Dołączę do tematu naprawiłem podleczyłem kapturki na podgrzewaczu wody Kapturki były całe popękane i się rozlatywały.
Kupujemy rurkę termokurczliwą ucina zakładamy i podgrzewamy i oto efekt <ok>
Kupujemy rurkę termokurczliwą ucina zakładamy i podgrzewamy i oto efekt <ok>
Ostatnio zmieniony 27 lut 2011, 20:46 przez joandaw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
jutro sam będę wiedział bo mam stare świece i zmierze suwmiarką ile jest :mrgreen: dzisiaj ciemno już było jak wróciłem do domu i mi sie nie chciało szukać starych świec <ok>
[ Dodano: 2011-03-02, 14:59 ]
tak jak myślałem, kupiłem za małe, świeca ma 4mm a kostki co kupiłem 3,5mm, teraz musze kupić większe i zabieram sie za rezanie <ok>
[ Dodano: 2011-03-02, 14:59 ]
tak jak myślałem, kupiłem za małe, świeca ma 4mm a kostki co kupiłem 3,5mm, teraz musze kupić większe i zabieram sie za rezanie <ok>